ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ

Καλημέρα. Πάμε να δούμε ως συνήθως αναλυτικά το τουρκικό πρωτάθλημα.

MΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Η Μπασακσεχιρ φετος ξεκινησε παρα πολυ καλα στο πρωταθλημα..Στο πρωτο ματς νικησε 1-0 εντος εδρας την Φενερ και την προηγουμενη αγωνιστικη μαλιστα πολυ ανετα 0-2 εκτος εδρας την Μπουρσασπορ..Η ομαδα του Αμπτουλλαχ Αβτζι παιζει παρα πολυ δυναμικα.. Ο τερματοφυλακας της ειναι ο Βολκαν Μπαμπατζαν ο  οποιος παιζει πλεον και στην εθνικη Τουρκιας.. Με λιγα λογια η Μπασακσεχιρ με Εντιν Βισκα στα ακρα και Μεχμετ Μπατταλ στην επιθεση ειναι πολυ επικινδυνη..Σε αυτο το ματς ειναι το μεγαλο φαβορι για την νικη.

Οπως ειπα και αλλες φορες η Κασιμπασα φετος αποδυναμωθηκε παρα πολυ..Την προηγουμενη αγωνιστικη πληρωνε 1.60 ο ασσος και σας ειχα πει οτι δεν πρεπει να την εμπιστευτουμε και ειχε γκελαρει εντος εδρας απεναντι στην Αντανασπορ..Λογικα η ομαδα θα παιξει για τον βαθμο της ισοπαλιας και αν καταφερει να παρει βαθμο απ αυτο το ματς θα ειναι μεγαλη εκπληξη για μενα.Ο μεσος Αντρε Καστρο και ο επιεθτικος Αντεμ Μπουγουκ ειναι οι μοναδικοι αξιολογοι παικτες της ομαδας..

ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Η Καισερισπορ καταφερε να παρει χρυση ισοπαλια εκτος εδρας απ την Φενερ σε ενα ματς που κερδιζε 2-3 στο 90ο λεπτο αλλα ισοφαριστηκε στις καθυστερισεις..Η ομαδα στο κεντρο εχει τον ταλανουχο Ντενιζ Τουρουντς και στην επιθεση τον εμπειρο Βελινγκτον..Σιγουρα θα ζορισουν την αμυνα της Γαλατασαραι αλλα βεβαια αν θελουν να παρουν ενα θετικο αποτελεσμα πρεπει να κρατησουν καλα το κεντρο

Η Γαλατασαρι μπορει να νικησε 1-3 την Ακχισαρ αλλα ηταν παρα πολυ τυχερη..Ο σουπερ τερματοφυλακας της ομαδας ο  Φερναντο Μουσλερα ο οποιος κατα την γνωμη μου ειναι ενας απ τους πεντε καλυτερους τερματοφυλακες στον κοσμο,κρατησε το σκορ οταν το ματς ηταν 1-1. Η Ακχισαρ εχασε σημαντικες ευκαιριες αλλα η Γαλατα τις αξιοποιησε.. Μου αρεσε πολυ ο επιθετικος της ομαδας ο Ερεν Ντερντιγοκ ο οποιος εχει βαλει 2 πολυ ομορφα γκολ με κεφαλια στα πρωτα δυο ματς..

Τραυματιας η νεα μεταγραφη ο επιθετικος Σιγκτορσον..Ο μεσος Τολγκα Τζιγερτζι καθε ματς τρεχει περιπου 12 χιλιομετρα και καλυπει απιστευτα στο κεντρο..Ανεμενω καλη εμφανιση και απο τον Σναιντερ..Η Γαλατασαραι εχει ποιοτικους παικτες και αν παιξει σοβαρα μπορει να παρει το ματς..

ΑΝΤΑΝΑΣΠΟΡ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Η Αντανασπορ θα εχει στον παγκο νεο προπονητη τον Κροατη Krunoslav Jurcic Η ομαδα την προηγουμενη αγωνιστικη πηρε δικαια την ισοπαλια απεναντι στην Κασιμπασα..Το ματς ειναι νοτιοανατολικο ντερμι και οι φιλαθλοι της ομαδας θελουν να δουν την πρωτη νικη μαλιστα εντος εδρας..Σιγουρα η Αντανασπορ θα εχει ενα προβαδισμα λογω εδρας

Η Γκαζιαντεπσπορ δεν μου αρεσει καθολου φετος..Νικησε 1-0 την Τραμπζονσπορ σε ενα ματς οπου η Τραμπζον ειχε δοκαρι και εχασε πολλες ευκαιριες..Το γκολ το πετυχε το μοναδικο αστερι της ομαδας ο αριστερος Ορκαν Τσιναρ με ενα μακρινο σουτ στο τελευταιο λεπτο..Γενικα η ομαδα δεν εχει καποιο χαρακτηρα..Ο ασσος εδω θα εχει τον πρωτο λογο

ΓΚΕΝΤΛΣΕΡ-ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ

Πολυ δυσκολο ματς..

Η Γκεντσλερ εντος παντα ειναι υπολογισιμη..Εχει τον Στανκου στην επιθεση και την προηγουμενη αγωνιστικη ισοφαρισε την Οσμανλισπορ απο εκει που εχανε 2-0

Η Αλανιασπορ πηρε τον επιθετικο Βαγκνερ Λοβε απ την Μονακο μαλιστα δανεικο τον αμυντικο της Τσελσι τον Ομεουρο και τον αμυντικο της Λοριεντ τον Γασσαμα..Δανεικος και ο αμυντικος της Πορτο ο Μπα ο οποιος πέρυσι επαιζε στην Φενερμπαχτσε..Η Αλανιασπορ μπορει να ειναι νεοφωτιστη αλλα εχει αξιολογο ροστερ και θελει προσοχη.. Ολα τα αποτελεσματα ειναι πιθανα.Εγω θα παω με το 2Χ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ

Η ομαδα μου η περυσινη πρωταθλητρια η Μπεσικτας εκανε πολυ καλες μεταγραφες… Πηρε απ την Φενερ τον δεξιο μπακ Γκιοκχαν Γκιονουλ και τον αριστερο μπακ Τζανερ Ερκιν.. Αυτοι οι παικτες εδω και 3 χρονια ηταν πολυ σημαντικοι στην ενδεκαδα της Φενερ αλλα δεν τα βρηκαν με τον προεδρο και εφυγαν.. Επισης ηρθε απο την Μπενφικα ο μεσος Ταλισκα ο οποιος θυμιζει τον Ριβαλντο με το στυλ του και ο επιθετικος της Πορτο ο Αμπουμπακαρ.. Ο εμπειρος αριστερος της Μπαρστελονα ο Αντριανο και ο μεσος την Λεστερ ο Γκιοκχαν Ινλερ ο οποιος περυσι δεν επαιξε πολυ αλλα εκανε σπουδαια καριερα στην Ουντινεζε και Ναπολι , ειναι παικτες ου ενισχυσαν πολυ την ομαδα. Πριν απο μερικες μερες η ομαδα επαιξε ενα φιλικο με Γκαζιαντεπσπορ και σε ρυθμους προπονησης η Μπεσικτας νικησε 3-0! Η ομαδα ειναι μεγαλο φαβορι για την νικη..

Η Καραμπουκσπορ του Ιγκορ Τουντορ δεν εχει να φοβηθει τιποτα..Παιζει πολυ ανοιχτα σε καθε ματς..Πριν 2 αγωνιστικες ειχε κανει κουρελι την αμυνα της Γαλατασραι αλλα δεν μπορεσε να περασει τον τερματοφυλακα της ομαδας τον Μουσλερα..Ο επιθετικος Γαταμπαρε ο ταχυτατος Λαζαρεβιτς και ο μεσοεπιθετκος Τραροε θα προβληματισουν την αμυνα της Μπεσικτας η οποια σε καθε επισημο ματς που εχει παιξει στο Βονταφονε Αρενα το οποιο θα ειναι καταμεστο αυριο, εχει δεχθει γκολ και φερνει συνεχεια οβερακια..

Αναμενω να γινει το ιδιο και το οβερακι μαλιστα το οβερ 3,5 πληρωνει αρκετα καλα…

 

Σωκράτης από Κωνσταντινούπολη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ