ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ

BURSASPOR-KASIMPAŞA

Ολη η  Τουρκια θα παιξει τον ασσο της Μπουρσασπορ η οποια πραγματι ειναι το μεγαλο φαβορι της αναμετρησης διοτι φετος η Κασιμπασα δεν βλεπεται με τιποτα..Την προηγουμενη βδομαδα εφαγε 5 από την Φενερ και ηταν ανυπαρκτη. Εχει δεχθει 11 γκολ σε 4 ματς και ειναι στο τελος της βαθμολογιας… Βεβαια καπου θα αντιδρασει αλλα πιστευω οτι αυτο θα γινει την επομενη αγωνιστικη που παιζει εντος με την Καισερισπορ. Παντως εγω εχω δει πολλες φορες περιεργα αποτελεσματα οπως ανατροπες κλπ σε τετοια ματς και θα σας προτεινω να ειστε επιφυλακτικοι..Στο live θα βρουμε καλυτερες αποδοσεις..

KAYSERİSPOR-RİZESPOR

Εντελως απροβλεπτο ματς.. Οποιος επιθυμει παιζει καθαρα Χ αυτο το ματσακι σε ενα συστημα ή δεν το αγγιζει καθολου

FENERBAHÇE-GAZİANTEPSPOR

H Φενερ πληρωσε τα σπασμενα και μας δικαιωσε την προηγουμενη αγωνιστικη… Αναμενω να συνεχισει το σερι με τις νικες… Ο ασσος απο ημιχρονο ειναι μια καλη επιλογη.

Απο Β κατηγορια θα αγορασω το διπλο της εμπειρης Εσκισεχιρσπορ ο οποιος πληρωνει δυαρακι

Χθες δεν προλαβα να γραψω αλλα το μεσημερι επαιξα δυαδα τους ασσους της Μαντσεστερ και της Τραμπζονσπορ οι οποιες με εκαιγαν εδω και 2 βδομαδες..Ετσι και αλλιως δεν θα σας ξαναπροτεινα την Τραμπζονσπορ η οποια χθες νικησε με το γκολ που εβαλε στο 95!

Λοιπον μιας και αρχισαν να με πληρωνουν οι ομαδες που εχω καταραστει λεω σημερα να δοκιμασω την τυχη μου και στο διπλο της Βαλενθια!! Συνηθως δεν προτεινω ματς εκτος Τουρκιας αλλα και παλι θελησα να σας ενημερωσω.

Οσο για το ντερμπι της Μπεσικτας με την Γαλατασαραι εχω να πω το εξης:

Το Vodafone Arena ειναι ενα από τα πιο σπουδαια γηπεδα του κοσμου αλλα σας πληροφορω οτι απο τοτε που εχουν αυξηθει οι τιμες των εισιτηριων, αλλαξε το προφιλ των φιλαθλων που ερχονται στο ματς… Παλια στα ματς της Μπεσικτας ολοι φωναζαν σχεδον σε ολη την διαρκεια του ματς και ειχε μια φανταστικη ατμοσφαιρα.. Στο ματς που πηγα χθες, μεχρι να γινει το 1-2 οι φιλαθλοι καθοταν λες και βλεπουν θεατρο..

Ο προπονητης Σενολ Γκιουνες κανει πολλες αλλαγες για να ξεκουρασει παικτες και εχει χαλασει λιγο την χημεια της ομαδας…

Προσοχη στο ματς που θα παιξει η Μπεσικτας με την Διναμο Κιεβου… Μην πεσετε με τα μουτρα στον ασσο.. Οσο για την Γαλατασαραι ειμαι πλεον πιο αισιοδοξος διοτι μου αρεσε στο πρωτο ημιχρονο αλλα στη συνεχεια ηταν και αυτη ανυπαρκτη… Η ισοπαλια ηταν το πιο δικαιο αποτελεσμα..

Καλη Κυριακη και καλη τυχη στις επιλογες σας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ