ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ…

Καλημέρα και καλή Κυριακή.

Χθες για άλλη μια φορά είδα ότι το ποδόσφαιρο πράγματι είναι πολύ περίεργο παιχνίδι… Η Μπεσίκτας με τόσες απουσίες που είχε κατάφερε να νικήσει την ισχυρή Μπασακσεχιρ 3-2! Στο 44 η Μπεσίκτας από ένα κόρνερ βρήκε ένα γκολ και μετά από 1 λεπτό κατάφερε να αιφνιδιάσει την Μπασακσεχιρ βάζοντας δεύτερο γκολ..Η Μπασακσεχιρ παρ’ όλο που έμεινε με 10 παίκτες έχασε τα άχαστα και μάλιστα παρά λίγο θα ισοφάριζε.

Σήμερα εκτός την Γαλατάσαραϊ που είναι πολύ μεγάλο φαβορί βλέπω τον άσσο της Κονιασπορ..Η Κασιμπασα έχει σημαντικές απουσίες λόγω covid και η Κονιασπορ παίζει ισχυρά εντος έδρας.

Η Χαταγσπορ εκτός απ τα 6 γκολ που έφαγε απ την Αλανιασπορ έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ στα αλλά ματς..Η Ριζεσπορ θα μπορούσε να απειλήσει αλλά δεν παίζει ο καλύτερος της ο παίκτης ο Remy ο οποίος σκοράρει σε κάθε ματς..Χωρίς αυτόν θα δυσκολευτεί πολυ..Η Χαταγσπορ με την καλή άμυνα που εχει θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να πάρει το ματς με ένα γκολ που θα πετυχει.

Η Τραμπζονσπορ έχει νέο προπονητή τον Αμπντουλλαχ Αβτζι, πρώην προπονητή της Μπεσίκτας και Μπασακσεχιρ..Είναι πολύ συστηματικός και πιστεύω ότι θα κάνει καλή αρχή στο πρώτο ματς με την Τραμπζονσπορ..Θυμάστε ότι σας είχα πει μακριά απ’ την Τραμπζον αλλά σήμερα καθώς έχει ριζικές αλλαγές αξίζει να της δώσουμε μια τύχη.

Περιμένω αντίδραση και έκπληξη απ την Ανκαραγκουζου…Σήμερα όλος ο κόσμος παίζει Γκιοζτεπε αλλά θα την κοντράρω διότι η Ανκαραγκουζου παρ όλο που δεν παίρνει καλά αποτελέσματα έχει καλό ρυθμό..Το 2Χ πληρώνει πολύ καλά..

Η Ανταλιασπορ θα έχει νέο προπονητή τον Ερσουν Γιαναλ πρώην προπονητή της Φενερ ο οποίος αγαπά το επιθετικό ποδόσφαιρο..Η Αλανιασπορ είναι ήδη φορμαρισμένη..Το ματς είναι τοπικό ντέρμπι αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα χωρίς φιλάθλους τώρα για ποιο ντέρμπι μιλάμε!! Σε αυτό το ματς το γκολ-γκολ είναι πολύ πιθανό.

@sokrates1903.

Να έχετε καλή τύχη στις επιλογές σας..

Sokrates από Κωσταντινούπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ