ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Ανανέωση: Κυριακή  28/8  12.20μμ

ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Οπως ειδαμε και χθες οι ομαδες δειχνουν μεγαλη ασταθεια… Πχ η Ακχισαρ η οποια ηταν πολυ καλη  στη πρωτη αγωνιστικη ηταν ανυπαρκτη απεναντι στην Γαλατασαραι.. Επισης η Γαλατα  η οποια ηταν χωμα στο πρωτο ματς απεναντι στην Καραμπουκσπορ, επαιξε πολυ εξυπνα και πηρε το τριποντο απεναντι στην Ακχισαρ..

 

Η Τραμπζονσπορ η οποια ειχε δοκαρι, δεν μπορεσε να ανεβασει ρυθμους και εχασε εχασε 1-0 με ενα γκολ που δεχθηκε στο τελευταιο λεπτο.

 

Απο τα σημερινα το μονο σιγουρο ματς ειναι ο ασσος της Φενερ ο οποιος πληρωνει παρα πολυ λιγο..Για να ανεβασουμε την αποδοση μπορουμε να παιξουμε να νικησει η Φενερ με τουλαχιστον 2 γκολ διαφορα με αποδοση 1.95! Η ομαδα απο τοτε που ανελαβε ο Ντικ Αντβοκατ παιζει πολυ πιο επιθετικα σε σχεση με την περσινή ομαδα του Βιτορ Περειρα και καθως εχασε την πρωτη αγωνιστικη αναμενω να μπει δυνατα στο παιχνιδι και να καθαρισει σχετικα ευκολα

 

Η Καραμπουκσπορ η οποια επαιξε σπουδαια απεναντι στην Γαλατσαραι, λογικα πρεπει να νικησει την Ριζεσπορ..Ο προπονητης Ιγκορ Τουντορ εχει φτιαξει μια σκληρη και γρηγορη ομαδα ειδικα με τον επιθετικο Γιαταμπαρε και Σερνταρ Ντελικτας.. Η Ριζεσπορ δεν φανηκε και τοσο καλη στην πρωτη αγωνιστικη απεναντι στην Κονιασπορ αλλα οπως ειδατε και χθες, η Γαλατασαραι και η Τραμπζονσπορ δεν ειχαν καμια σχεση με την εικανα που μας εδειξαν πριν απο μια βδομαδα…Λοιποιν για οσους παιζουν συστηματακια ο ασσος της Καραμπουκσπορ ειναι μια καλη επιλογη.

Τα ματς της Μπουρσασπορ με την Μπασακσεχιρ και Οσμανλισπορ με Γκεντσλερμπιρλικι ειναι εντελως απροβλεπτα.. Στο Μπουρσα-Μπασακσεχιρ το οβερακι που πληρωνει καλα ειναι αρκετα πιθανο..

 

Στη Β κατηγορια η Μερσιν εχασε πολλους παικτες και επειδη ειναι τιμωρημένη δεν μπορεσε να κανει καμια μεταγραφη.. Ειναι το πρωτο φαβορι για τον υποβιβασμο στην Γ κατηγορια και την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε 1-3 εντος απ την Γενι Μαλατιασπορ..Θα παιξει εκτος εδρας  με την Σιβασσπορ η οποια ειναι ενα απ τα μεγαλυτερα φαβορι για την ανοδο.

Ο ασσος ειναι αστειος στο 1.35 και πολλες εταιριες εχουν βγαλει αυτο το ματς απ το προγραμμα… Μπορουμε να δουμε καποια ανατροπη ή κατι περιεργο σε αυτο το ματς το οποιο αξιζει να το παρακολουθησουμε στο live…

 

Σας ευχομαι καλη Κυριακη και καλη τυχη

 

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Twitter(@Sokrates1903)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ