ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Ανανέωση: Σάββατο  27/8  01.30πμ

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: 2

Η Γκαζιαντεπσπορ εδω και 2 χρονια σωνεται στις τελευταιες αγωνιστικες. Φετος στον παγκο θα εχει τον Ισμαηλ Καρταλ. Η ομαδα ηδη δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο. Εχασε τον πολυ σημαντικο της τερματοφυλακα τον Καρτζεμασκας ο οποιος εδω και 2 χρονια εχει παιξει πολυ σημαντικο ρολο στην παραμονη της ομαδας στο πρωταθλημα.

Η ομαδα βεβαια εκανε καποιος μεταγραφες κυριως απ την Βραζιλια την Κινα και το Ισραηλ. Δεν βλεπω να τα παει καλα και φετος..Στο πρωτο ματς που εχασε 0-2 απεναντι στην Γκεντσλερ ηταν ανυπαρκτη..

 

Η Τραμπζονσπορ φετος θα εχει τον πολυ εμπειρο προπονητη Ερσουν Γιαναλ. Οι ομαδες του συνηθιζουν να κανουν παντα καλα ξεκινηματα στο πρωταθλημα. Ειναι η δευτερη του θητεια στην Τραμπζονσπορ η οποια φετος εκανε καλες μεταγραφες οπως τον αριστερο Ιμπανες τον μεσο Οναζι και τον επιθετικο Καστιγιο. Πηρε επισης και εναν ακομα επιθετικο τον Ζου Σουκ απ την Πορτο. Η ομαδα με τα 2 γκολ που πετυχε ο Οναζι νικησε 2-0 την Κασιμπασα και πιστευω οτι ειναι το μεγαλο φαβορι της νικης σε αυτο το ματς.

Το διπλο ανοιξε απο 3.00 και επεσε στο 2.40!!

 

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΑΝΤΑΝΑΣΠΟΡ:  γκολ-γκολ

Η Κασιμπασα φετος πουλησε παρα πολλους παικτες οπως τους επιθετικους Ερεν Ντερντιγοκ  και Ντελ Βαλε, τον μεσο Σκαριονε, τον τερματοφυλακα Ισακσον κλπ. Ολοι ηταν παικτες κλειδια .Ηδη ο προπονητης Ριζα Τσαλιμπαγ σε πολλες δηλωσεις του ειπε οτι φετος επρεπε να γινει αυτο για να μπορεσουν να πληρωθουν καποια μεγαλα χρεη και να μειωθουν τα εξοδα. Δεν περιμενω πολλα πραγματα απ την φετινη Κασιμπασα. Την προηγουμενη βδομαδα εχασε 2-0 εκτος εδρας απεναντι στην Τραμπζονσπορ. Φετος δεν πρεπει να την εμπιστευουμε σε κανενα ματς. Μπορει να παιζει με την νεοφωτιστη Αντανασπορ αλλα σε καμια περιπτωση δεν προκειται να την προτεινω…

Η Αντανασπορ εχασε 1-2 εντος εδρας απεναντι στην Μπουρσασπορ .Ο προεδρος της ομαδας 2 μερες πριν απ αυτο το ματς εδιωξε τον προπονητη Ενγκιν Ιπεκογλου ο οποιος περυσι ειχε πολλους κοπους και επαιξε σημαντικο ρολο στην ανοδο της ομαδας στην Σουπερ Λιγκ. Αυτο το γεγονος χαλασε παρα πολυ την διαθεση των φιλαθλων .Για την ωρα εχει αναλαβει ο υπηρεσιακος προπονητης Εγουπ Αριν ο οποιος δεν εχει σχεδον καμια πειρα. Η ομαδα εχει κανει 11 μεταγραφες και σιγουρα χρειαζεται χρονο. Η διακοπη του πρωταθληματος θα ειναι μια καλη ευκαιρια για την ομαδα.  Συμφωνα με  τις αποδοσεις η Κασιμπασα ειναι το φαβορι αλλα υπο αυτες τις συνθηκες καθε αποτελεσμα ειναι πιθανο. Οσοι επιμενουν να πονταρουν σε αυτο το ματς προτεινω να το γκολ-γκολ

 

ΑΚΧΙΣΑΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: 1

Η Ακχισαρ επαιξε παρα πολυ εξυπνα και νικησε 0-2 την Καισερισπορ εκτος εδρας. Ο σουπερ επιθετικος της ομαδας ο Ρονταγεγκα εβαλε ενα σπουδαιο γκολ απο φαουλ και ανοιξε το σκορ .Περυσι ειχε βαλει 19 γκολ στο πρωταθλημα..Ο μεσος Μιγουελ Λοπεζ ο οποιος εβαλε το δευτερο γκολ ειναι σπουδαιος παικτης. Σιγουρα αυτοι οι δυο θα ειναι τα μεγαλυτερα οπλα της ομαδας..Η Ακχισαρ ειναι μια καλη και σκληρη ομαδα αλλα οποτε παιζει με την Γαλατασαραι ειναι λιγο ατυχη. Παντως με την εικονα που μας εδειξε την προηγουμενη βδομαδα, ειναι πολυ πιο ετοιμη απο την Γαλατασαραι και σιγουρα θα εχει τον πρωτο λογο σε αυτο το ματς.

Χωρις την παραμικρη υπερβολη η Γαλατασαραι επρεπε να χασει με σκορ 2-5!! απεναντι στην Καραμπουκσπορ. Ο σουπερ τερματοφυλακας της ομαδας ο Μουσλερα κρατησε το μηδέν στην αμυνα. Βεβαια και οι επιθετικοι της Καραμπουκ ηταν πολυ αστοχοι. Δεν εχω ξαναδει σε χειροτερη κατασταση την αμυνα της Γαλατασαραι .Τα ιδια ειχαν γινει και στον τελικο του Σουπερ Καπ με την Μπεσικτας πριν 2 βδομαδες οπου ο Μουσλερα ηταν παλι ο πρωταγωνιστης του ματς. Η Γαλατασαραι νικησε 1-0 την Καραμπουκ με το γκολ που πετυχε με την κεφαλια του Ερεν Ντερντιγοκ στο 93ο λεπτο οπου μετα απ την φαση του γκολ εληξε και το ματς. Με λιγα λογια δεν ειδα σε καθολου καλη φυσικη κατασταση πολλους παικτες της Γαλατασαραι. Αν η ομαδα ξαναπαιξει ετσι σιγουρα θα φαει τουλαχιστον 2 γκολ απο την Ακχισαρ διοτι εκει υπαρχει ο σουπερ επιθετικος ο Ρονταγεγκα ο οποιος δεν αστειεύεται. Βασει της εικόνας που εδειξαν οι δυο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική η Ακχισαρ πρέπει να πάρει μάλιστα άνετα το ματς, αλλά επειδή ακόμα είμαστε στην 2η αγωνιστική καλύτερα να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί.

 

Όσο απο την Β κατηγορια αξίζει να παρακολουθήσουμε την Εσκισεχιρσπορ η οποία έχει ένα πολύ καλό ροστερ για ομάδα της Β κατηγορίας..Εχει καυτη εδρα και οποτε και με οποιον παιζει εντος εδρας, παντα θα ειναι το μεγαλο φαβορι για την νικη. Την προηγουμενη βδομαδα εκανε μεγαλη ανατροπη εκτος εδρας απεναντι στην Μπαλικεσιρσπορ και από εκει που εχανε 1-0 στο ημιχρονο καταφερε να παρει το ματς με σκορ 1-2! Στο πρωτο ματς που θα παιξει στην καυτη της εδρα απεναντι στην επισης δυνατη Σανλιουρφασπορ ,θα ειναι το φαβορι για την νικη.

 

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Twitter(@Sokrates1903)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ