ΓΙΑ ΟΒΕΡ ΠΑΕΙ Η ΓΑΛΑΤΑ

Καλημερα και χρονια πολλα στις εορταζουσες.

Σας ενημερωνω απο τωρα οτι το διπλο της Φενερ ανοιξε απο 2.10 και τωρα εχει πεσει στο 1.80! Η ομαδα δεν σηκωνει αλλη γκελα και θα παιξει με την Κασιμπασα η οποια επισης εχει κανει τραγικό ξεκινημα και εχει διωξει τον προπονητη Ριζα Τσαλιμπαγ και εχει παρει τον Κεμαλ Οζντες…

Θα τα πουμε αναλυτικα την Δευτερα γι αυτο το ματς αλλα οσοι θελετε αγοραστε απο τωρα το διπλο.

Παμε να δουμε τι εχουμε σημερα…

GALATASARAY-RİZESPOR 1 και over

H Γαλατασαραι φετος πρωτη φορα θα παιξει μπρος στους φιλαθλους της διοτι στην πρωτη αγωνιστικη ηταν τιμωριμενη… Την προηγουμενη αγωνιστικη εμεινε στο 1-1 εκτος εδρας με την Καισερισπορ..

Σιγουρα θα ειναι το μεγαλο φαβορι για την νικη αλλα δεν ξερω κατα ποσο σας ικανοποιει ο ασσος του 1.40! Η Ριζεσπορ εδω και 12 ματς δεν μπορει να κερδισει εκτος και στα 32 ματς που εχει παιξει συνολικα με την Γαλατασαραι εχει 22 ηττες 5 ισοπαλιες και 5 νικες. Στα τελευταια 19 ματς που εχουν παιξει οι δυο ομαδες εχουν σημειωθει 74! γκολ και αυτο σημαινει οτι ανα ματς ο μεσος ορος ειναι 3.9 γκολ!

 

ALANYASPOR-TRABZONSPOR  2

 

Ειναι η τελευταια φορα που θα εμπιστευτω την Τραμπζονσπορ. Αν δεν νικησει και την νεοφωτιστη Αλανιασπορ και μετα απ τις 2 σερι ηττες χασει παλι βαθμους τοτε ας τα παρατησει απο τωρα… Ειναι η πρωτη αναμετρηση των δυο ομαδων στην ιστορια τους..Η Τραμπζονσπορ ασφαλως και ειναι καλυτερη ομαδα..Η Αλανιασπορ εχει στην κορυφη τον Βαγκνερ Λοβε ο οποιος ειναι ο μοναδικος παικτης που μπορει να προβληματισει την Τραμπζονσπορ..

Αναμενω μια σοβαρη εμφανιση απ την ομαδα του Ερσουν Γιαναλ και πιστευω οτι ευκολα ή δυσκολα θα περασει αυτό το διπλό..

 

Απο τη Β κατηγορια βλεπω τον ασσο της δυνατης Ανταναντεμιρσπορ και το διπλο της Μπολουσπορ η οποια ειναι πολυ ανωτερη απ την Ουμρανιεγεσπορ η οποια εχει παρα πολλα προβληματα…

Σωκράτης Κυρόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ