«Χρυσώνει» το χάπι ο Παναθηναϊκός

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Το ματς που κλέβει σήμερα την παράσταση όσον αφορά το μπασκετικό πρόγραμμα είναι αυτό του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο άδειο ΟΑΚΑ. Μετά τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση που ήταν μονόδρομος. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τη νέα οριακή εκτός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα από τη Νταρουσάφακα  με 77-72 που τον θέτει ουσιαστικά εκτός τετράδας. Στόχος από δω και πέρα η πέμπτη θέση που δεν δίνει όμως πλεονέκτημα στην επόμενη φάση. Κόντρα στον Αρη έχει τον πρώτο λόγο και θα φτάσει σχετικά εύκολα στη νίκη. Οι Θεσσαλονικείς είναι μαχητικοί, αλλά έχουν στο μυαλό τους τη μεγάλη ρεβάνς στη Γαλλία με τη Βιλερμπάν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζω ότι στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 67-67. Θεωρώ πως κάποια στιγμή οι «πράσινοι» θα ανεβάσουν ταχύτητα, θα ξεφύγουν στο σκορ έχοντας περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερο βάθος. Ετσι ο Αρης θα συμβιβαστεί με την ήττα και θα κρατήσει δυνάμεις για το ευρωπαϊκό ματς. Με αυτό το σκεπτικό δεν θα πάω στον άσο με το τεράστιο χάντικαπ, αλλά στο over 81,5 των πόντων του Παναθηναϊκού στο 1.80.

Στην Ισπανία η Φουενλαμπράδα υποδέχεται τη Σαραγόσα, σε μία οριακή αναμέτρηση που θα επιτρέψει στη νικήτρια να ελπίζει στην οχτάδα. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 6-5 στο σπίτι τους και δεν θέλουν με τίποτα να τριτώσει το… κακό μετά τις ήττες από Μπιλμπάο και Τενερίφη. Στον πρώτο γύρο έφτασε μια ανάσα από τη νίκη στη Σαραγόσα, αλλά υπέκυψε στην παράταση με 80-75. Οι φιλοξενούμενοι είναι απαράδεκτοι εκτός έδρας με 9 ήττες σε 10 αγώνες, ενώ βρίσκεται σε κάθετη πτώση το τελευταίο διάστημα με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία και επτά στα εννιά πιο πρόσφατα ματς. Στο αντίστοιχο περσινό ματς η Φουενλαμπράδα είχε κερδίσει με το εντυπωσιακό 105-85.

Στη Γαλλία έχουμε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη δεύτερη Σαλόν και την πρωτοπόρο Μονακό. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά τριών νικών και δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν την πρωτιά της κανονικής περιόδου. Με αυτό το δεδομένο, αλλά και τους μέσους όρους των δύο ομάδων οδηγούμαστε ξεκάθαρα στο over. Η Σαλόν στην έδρα της ανοίγει τον ρυθμό έχοντας ρεκόρ 9-1 και σκοράροντας 84,6 πόντους. Από την άλλη οι Μονεγάσκοι έχουν 8 νίκες σε 9 εξόδους και σκοράρουν 83 πόντους ανά αγώνα. Πέντε φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες την τελευταία τριετία και στα τέσσερα σημειώθηκαν τουλάχιστον 166 πόντοι. Ξεκάθαρη επιλογή το over 159,5 στο 1.90.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ              Over 81,5 Παναθηναϊκός (1.80)

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ              Νίκη Φουενλαμπράδα (1.50)

ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ – ΜΟΝΑΚΟ         Over 159,5 (1.90)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ