Υπάρχει ζωή σε Μπέτις και Βανόλι

Καλημέρα σε όλους. Ωραιότατα ματς έχουμε σήμερα το μπασκετικό πρόγραμμα και θα ξεκινήσω από τη νίκη της Μπέτις με την Εστουδιάντες. Εχω ξαναγράψει ότι η πρώην Σεβίλλη άλλαξε φέτος διοίκηση και την ανέλαβε αυτή της ποδοσφαιρικής Μπέτις. Εχει καλό υλικό, ενισχύθηκε το καλοκαίρι με σκοπό τα πλέι οφ, αλλά μέχρι τώρα αδικεί τον εαυτό της. Απέχει τρεις νίκες από την οχτάδα και ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κόντρα στην Εστουδιάντες, την οποία κέρδισε με 95-82 στον πρώτο γύρο θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών. Οι Φοιτητές ισοβαθμούν με τους γηπεδούχους και μακριά από τη Μαδρίτη είναι κάκιστη μετρώντας 8 ήττες σε 9 αγώνες επιτρέποντας 85 πόντους. Δύσκολα θα την βγάλουν καθαρή σήμερα.

Το Μπιλμπάο – Φουενλαμπράδα δείχνει για ξεκάθαρο over. Ομάδες που δεν προσέχουν ιδιαίτερα την άμυνά τους και διαθέτουν χαρισματικούς σουτέρ. Οι γηπεδούχοι θα μπουν με τρομερό αέρα στο ματς μετά το διπλό επί της Μπαρτσελόνα με 76-68. Μούμπρου, Μπάμφορντ, Τοντόροβιτς, Ταμπού και Ερικ συνεχίζουν να κινούνται σταθερά σε διψήφιο αριθμό πόντων. Η Φουνελαμπράδα κέρδισε με το εντυπωσιακό 103-97 την Εστουδιάντες και όσο οι Πόποβιτς, Ο’ Λίρι και Κρουζ οργιάζουν εκτελεστικά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το μεγάλο αγκάθι έχει να κάνει με την άμυνα, αφού στις εξόδους της επιτρέπει σταθερά 84 πόντους. Υπό αυτές τις συνθήκες και σκεπτόμενος το 89-80 του πρώτου γύρου υπέρ της Μπιλμπάο δεν μπορώ παρά να πάω στο over.

Στην Ιταλία η Κρεμόνα παραμένει ουραγός στη βαθμολογία και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Σε καμία περίπτωση το υλικό της δεν είναι για τόσο χαμηλά. Αρνούμαι να πιστέψω πως παίκτες όπως ο Χάρις, ο Τέρνερ, ο Μπιλίγια, ο Χόλογουεϊ και ο Τόμας θα συνεχίσουν να κινούνται σε τόσο χαμηλά επίπεδα. Σήμερα υποδέχεται την Τορίνο σε έναν ακόμα τελικό για τη μάχη της παραμονής και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έλεγαν όχι φέτος στα πλέι οφ, αλλά η εντός έδρας ήττα από την Κάπο με 92-91 την περασμένη αγωνιστική έφερε προβληματισμό και τους προσγείωσε ανώμαλα.

 

ΜΠΕΤΙΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ             Νίκη Μπέτις (1.60)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ        Over 160,5 (1.85)

ΒΑΝΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟ           Νίκη Βανόλι (1.90)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ