Το 2-1 είναι… πράσινο

Καλημέρα φίλοι μου. Τρίτος προημιτελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1. Μέχρι τώρα οι δύο ομάδες έχουν υπερασπιστεί την έδρα τους, αν και αυτή είναι τυπική, αφού αμφότερες αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Πασκουάλ έκανε το 1-0 κερδίζοντας 80-70, αλλά στο δεύτερο απάντησε η Ενωση σε ένα πολύ οριακό ματς με 71-70. Το μεγάλο συν του Παναθηναϊκού είναι ότι διαθέτει μεγαλύτερο βάθος στους ψηλούς και έχει πιο χαρισματικά πεντάρια και αθλητικά κορμιά. Αν καταφέρουν τα γκαρντ να τα… ταΐσουν σωστά μπορεί να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και μάλιστα με διψήφια διαφορά. O Παππάς συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, όπως και ο Σίνγκλετον. Ο Τζέιμς με τον Ρίβερς είναι δύο πολύ κομβικοί παίκτες, που όταν δεν τραβήξουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι της ομάδας, όπως συνέβη στο δεύτερο παιχνίδι που μαζί σκόραραν επτά πόντους. Μάλιστα ο πρώτος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη η ΑΕΚ ποντάρει στην εμπειρία του Ούκιτς και την εκτελεστική δεινότητα του Μιλόσεβιτς. Παράλληλα οι Μαυροκεφαλίδης και Μαυροειδής έχουν φάει τέτοια ματς με το κουτάλι στην Ελλάδα, αλλά και από την άλλη ο Μπουρούσης με τον Γκιστ ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει ένα τέτοιο ματς. Σύμμαχος του Παναθηναϊκού η παράδοση με 23 νίκες σε 26 αγώνες. Μάλιστα η τελευταία νίκη της Ενωσης σημειώθηκε πριν τέσσερις μέρες και ήρθε μετά από 13 διαδοχικές ήττες ανεξαρτήτως έδρας.

Θα δώσω το προβάδισμα στους «πράσινους», που αν τρέξουν είναι σε θέση να καλύψουν το χάντικαπ των 9,5 πόντων. Παράλληλα βρίσκω ξεκάθαρη αξία στο over 77,5 πόντων του γηπεδούχου στο 1.75. Φέτος ξεπέρασαν τους 90 πόντους κατά μέσο όρο στο σπίτι τους και παρότι δύσκολα θα γίνει ροντέο είναι σε θέση να κινηθούν κοντά στους 80. Για το τέλος θα ρισκάρω με το over 7,5 τρίποντα της ομάδας του Πασκουάλ, αφού ήταν τραγική από την περιφέρεια στα δύο πρώτα ματς της σειράς, αλλά πολύ δύσκολα θα τριτώσει το… κακό ξέροντας την ποιότητα που διαθέτουν και τους φετινούς τους μέσους όρους.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ (9,5)      1 (1.80)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Over 77,5 Παναθηναϊκός (1.75)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Over 7,5 τρίποντα Παναθηναϊκός (1.80)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ