Το λάθος φαβορί

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Εξαιρετικά τα χθεσινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσιολογικότατα τα αποτελέσματα. Μια χαρά πήγε και η basket league. Μπορεί σήμερα τα βλέμματα να στρέφονται στο Γιουρόπα Λιγκ , αλλά από το δικό μου μετερίζι οφείλω να σας επισημάνω ένα λάθος των εταιριών στα δικά μου μάτια. Αφορά τον αγώνα του Κόροιβου με τον Κολοσσό που ολοκληρώνει την 17η αγωνιστική.

Οι εταιρίες έχουν θέσει ως φαβορί τον Κολοσσό, αλλά νομίζω πως αδικούν τους γηπεδούχους. Ο Κόροιβος έχει αρκετά καλή ομάδα και πιστεύω πως δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Θα μπορούσε να παλέψει ακόμα και για την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά το κακό του ξεκίνημα στη σεζόν με 6 ήττες σε 7 αγώνες δεν του το επιτρέπει. Το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει την απόδοσή του και παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Δεν είναι τυχαίο ότι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ηττήθηκε μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η τριπλέτα Χολ, Μιλουτίνοβιτς και Γκότσερ βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά στο εκτελεστικό κομμάτι. Ο Κολοσσός από την άλλη βρίσκεται στην πρώτη εξάδα μεν, αλλά μακριά από το σπίτι του έχει σοβαρό πρόβλημα μετρώντας 6 ήττες σε 8 αγώνες. Ερχεται από δύο κολλητές ήττες κόντρα σε Προμηθέα και Ολυμπιακό με διψήφιες διαφορές. Δύο φορές έχει παίξει στην Αμαλιάδα χάνοντας 81-73 το 2015 και κερδίζοντας στο φινάλε το 2016 με 71-68.

Θεωρώ πως η δύναμη των γηπεδούχων στην Αμαλιάδα και η αγωνιστική τους άνοδος είναι ικανή να τους δώσει το ισχνό προβάδισμα για τη νίκη και το 2.10 κρίνεται ικανοποιητικό.

 

ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ    Νίκη Κόροιβου (2.10)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ