Το κίνητρο μετράει διπλά

Ολοταχώς προς την ολοκλήρωσή της πλησιάσει η πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και πραγματικά πολλές ομάδες βρίσκονται στο όριο και αρκετά ματς αναμένεται να κριθούν στην κόψη του ξυριαφιού.

Η ΑΕΚ μετά τον θρίαμβο κόντρα στον Αρη και τους 20 πόντους διαφορά που επικράτησε έρχεται με φόρα για να κάμψει την αντίσταση της Λούντβιγκσμπουργκ, που ήταν ξεκάθαρα κατώτερη στο ντέρμπι με την Μπάγερν και ηττήθηκε εύκολα στο πρωτάθλημα με 75-65. Οι Γερμανοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου με ρεκόρ 8-3 και δύσκολα θα απειληθούν όσον αφορά την πρόκριση. Η ΑΕΚ καίγεται για τη νίκη με το 6-5 που έχει και παράλληλα θα ψάξει τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 72-67. Μπορεί να παίξει σκληρή άμυνα στο ΟΑΚΑ και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσει στη νίκη καλύπτοντας και το χάντικαπ.

Στο Βέλγιο η Σαρλερουά υποδέχεται την Παρτιζάν και παρότι ξεκίνησε σε τιμές αουτσάιντερ έχει γυρίσει τις τελευταίες ώρες σε φαβορί. Για μένα δικαιολογημένα. Μπορεί οι Βέλγοι να βρίσκονται στην προτελευταία θέση του ομίλου με 4-7, αλλά απέχουν μόνο δύο νίκες από την τετράδα και δεν εγκαταλείπουν ούτε τη μάχη μιας εκ των καλύτερων πέμπτων θέσεων. Παίζουν όμορφο μπάσκετ στην έδρα τους και έχουν το ευκολότερο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες στο φινάλε αντιμετωπίζοντας Παρτιζάν, Ζιελόνα και Ζολνόκι. Η Παρτιζάν βρίσκεται σε θέση πρόκρισης, έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, αλλά απέδειξε και στον πρώτο γύρο ότι δεν την έχει την αντίπαλό της χάνοντας στη Σερβία εύκολα με 84-70. Δύσκολα θα αντέξει στην πίεση και την τεράστια ανάγκη της Σαρλερουά.

 

ΑΕΚ – ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (5,5)            1 (1.65)

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ              Νίκη Σαρλερουά (1.75)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ