Στη Ρεάλ το Κλάσικο

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Το Κλάσικο της Ισπανίας ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα, αλλά η αλήθεια είναι πως με τα όσα μας έχουν δείξει ως τώρα οι δύο ομάδες στη φετινή σεζόν και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει διαρκώς η Μπάρτσα, ο άσος δείχνει να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Η Ρεάλ έδειξε με την ξεκούραστη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στην Ευρωλίγκα πως ξεπέρασε μια μικρή κοιλιά τριών αγώνων. Θέλει την πρωτιά της κανονικής περιόδου και συνεχίζει να έχει τον Γιουλ σε τρομερή κατάσταση. Η Μπάρτσα προσπαθεί να βρει ένα σταθερό αγωνιστικό προφίλ, αλλά τα μαντήλια έχουν βγει για τον Μπαρτζώκα και ο Ελληνας τεχνικός βρίσκεται διαρκώς υπό πίεση. Αυτό περνάει και στους παίκτες που συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματα έχοντας ήδη 5 ήττες σε 10 εξόδους στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο κέρδισε τους Μαδριλένους με 85-75, αλλά σήμερα λογικά θα δούμε μια μεγαλοπρεπέστατη ρεβάνς με τη Ρεάλ να ανοίγει τον ρυθμό και να σκοράρει στην έδρα της 93 πόντους.

Το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας έρχεται από την Τουρκία και το ντέρμπι τη Γαλατάσαραϊ με τη Φενέρ. Παραδοσιακά η συγκεκριμένη μάχη αποτελεί τη μητέρα των μαχών στην Τουρκία, πολύ περισσότερο μετά τα όσα έγιναν προ τριετίας όπου οι δύο ομάδες βρέθηκαν στους τελικούς και η Γαλατά διαμαρτυρόμενη δεν κατέβηκε στο τελευταίο ματς με αποτέλεσμα η Φενέρ να πάρει τον τίτλο κερδίζοντας άνευ αγώνα με 20-0. Εκτοτε η ομάδα του Αταμάν πέρασε μια κρίση λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά φέτος δείχνει και πάλι δυνατή και άκρως ανταγωνιστική.  Μπορεί στην Ευρωλίγκα να μην έχει ιδιαίτερες ελπίδες, αλλά στο πρωτάθλημα μάχεται για την τετράδα και στην έδρα της σκοράρει 80 πόντους κατά μέσο όρο. Η Φενέρ από την άλλη μάχεται για να κρατηθεί στην πρώτη τετράδα της Ευρωλίγκα ώστε να έχει το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, αλλά ακόμα ψάχνεται αγωνιστικά. Στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε εντός από την Μπασκόνια με 79-74 και συνολικά δεν βγάζει μάτια με την απόδοσή της. Μεγάλη απώλεια αυτή του Σλούκα. Ακόμα κι αν κερδίσει δύσκολα θα το πράξει με περισσότερους από 5 πόντους.

Μάχη διαφορετικών στόχων στην Ιταλία ανάμεσα στην ουραγό Κρεμόνα και την Κάπο που μάχεται για να παραμείνει μέχρι τέλους στην οχτάδα. Οι γηπεδούχοι δεν εγκαταλείπουν τη μάχη και το τελευταίο διάστημα έχουν μεταμορφωθεί ο ασχημόπαπο σε κύκνο. Μετά τις δύο άνετες νίκες με Τορίνο και Βενέτσια πάλεψε στην έδρα της ανώτερης Μπρίντιζι, αλλά υπέκυψε με 94-82. Δείχνει την πρόθεση να χτυπήσει όλα τα εντός έδρας ματς μέχρι τέλους ώστε να σώσει την χρονιά. Η Κάπο από την άλλη μπορεί στην έδρα της να «δαγκώνει», αλλά στις εξόδους της συνεχίζει να προβληματίζει έντονα έχοντας αρνητικό πρόσημο με 7 ήττες σε 10 αγώνες και 85 πόντους παθητικό. Αυτό μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι φτάνοντας στη νίκη-ανάσα.

 

ΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (8,5)     1 (1.85)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (5,5) – ΦΕΝΕΡ      1 (1.80)

ΚΡΕΜΟΝΑ – ΚΑΠΟ          Νίκη Κρεμόνα (1.50)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ