Ροτέισον και απουσίες ο Ολυμπιακός

Πολύ ωραία ματς περιέχει το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα και οφείλω να ομολογήσω πως στα δικά μου μάτια υπάρχουν μερικές ευκαιρίες τουλάχιστον όσον αφορά τα δεδομένα. Αρχικά στην Basket League ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Δόξα Λευκάδας στο ΣΕΦ και εννοείται πως θα κερδίσει. Το θέμα είναι ότι έρχεται από το ταξίδι στο παγωμένο Καζάν για το ματς με την Ούνικς, όπου έπαιξε εντυπωσιακά και ο Σφαιρόπουλος ,πέραν του ότι συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες, έχει και την πρόθεση να ξεκουράσει παίκτες και να κάνει ροτέισον. Λογικό, αφού η Ευρωλίγκα οδεύει προς την τελική ευθεία του ομίλου και δίνει μεγάλη μάχη για το πλεονέκτημα. Η Δόξα Λευκάδας βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα με 79-73 από τον Προμηθέα και η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στον πρώτο γύρο είχε βγάλει το λάδι στους «ερυθρολεύκους» χάνοντας με σουτ στη λήξη 95-94. Η τελική διαφορά εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις του γηπεδούχου, αλλά θεωρώ πως δεν πρόκειται να φορτσάρει και θα πάω στο διπλό με 28,5 πόντους χάντικαπ.

Στην Ιταλία η Μπρέσια υποδέχεται τη Σάσαρι και μέσα στην ισχυρή της έδρα μπορεί να φτάσει σε μια σημαντική νίκη. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και δίνει την απαιτούμενη ώθηση στους γηπεδούχους. Στα τέσσερα τελευταί9α παιχνίδια τους έχουν χάσει μόνο από την Καντού εκτός έδρας με 81-65. Εχουν τον ενθουσιασμό και την ποιότητα να παλέψουν φέτος για μια θέση στην οχτάδα. Η Σάσαρι εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο παραγωγική έχοντας 5 ήττες σε 8 αγώνες και δεν ξεπερνάει τους 72 πόντους.

Στο Πέζαρο η τοπική ομάδα υποδέχεται την Καντού, σε ένα ματς που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση έχοντας μόνο 5 νίκες σε 17 αγώνες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει κερδίσει μόνο την Κάπο με τα χίλια ζόρια 70-68. Η ψυχολογία της βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και η Καντού καραδοκεί. Διαθέτει έμπειρο υλικό και μεγαλύτερο βάθος. Ερχεται από πειστική εμφάνιση επικρατώντας της Μπρέσια με 81-65 και έχει σε καλή κατάσταση τους Ντόουντελ, Κόυρνοχ, Τζόνσον και Ντάρντεν. Αυτοί έχοντας τη βοήθεια των Ακερ, Κάγλια, Πίλεπιτς και Πατ Καλάθη μπορούν να παλέψουν μέχρι τέλους για τη νίκη υπερασπιζόμενοι το χάντικαπ των 2,5 πόντων.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (28,5)                2 (1.85)

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΣΑΣΑΡΙ          Νίκη Μπρέσια (1.60)

ΠΕΖΑΡΟ – ΚΑΝΤΟΥ (2,5)               2 (1.95)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ