Παλέψτε σαν Έλληνες

Πλήρη αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα σε όλους τους ομίλους τους Ευρωμπάσκετ, όπου βρισκόμαστε στην προτελευταία στροφή και τα κουκιά είναι μετρημένα. Η Εθνική μας παίζει ένα ματς φωτιά με τη γηπεδούχο Φινλανδία, που ως τώρα οργιάζει έχοντας τον Μάρκανεν και τον Κόπονεν σε τρομερή κατάσταση. Σαφέστατα η εμπειρία είναι με το μέρος των διεθνών μας, που συν τοις άλλοις υπερτερούν στο ζωγραφιστό και ξεκάθαρα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, αφού παίζουν το… κεφάλι τους. Στο 1.50 η απλή νίκη των διεθνών μας και ελπίζω να σοβαρευτούν, να παίξουν με ψυχή και να την πάρουν.

Ξεκάθαρο φαντάζει στα μάτια μου το over ανάμεσα στη Μ. Βρετανία και τη Σερβία. Οι Βρετανοί απλώς το γιορτάζουν. Η άμυνά τους είναι ανύπαρκτη και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα εχθές με την ήττα από τους Λετονούς με 97-92. Η Σερβία διαθέτει τρομερούς σουτέρ με μπροστάρη τον Μπογκντάνοβιτς, έρχεται από τη νίκη επί της Τουρκίας και θα τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο ανεβάζοντας την παραγωγικότητά της πάνω από 85 πόντους. Εξάλλου, ο Τζόρτζεβιτς είναι ένας προπονητής που λατρεύει το run en gun παιχνίδι.

Στη μάχη των φτωχών συγγενών του τρίτου ομίλου η Ρουμανία κοντράρεται με την Ουγγαρία και είναι σαφέστατα το αουτσάιντερ. Παραμένει χωρίς νίκη, αλλά για ένα ημίχρονο εχθές πάλεψε φιλότιμα κόντρα στην Ισπανία. Η Ουγγαρία είχε ένα σαφώς πιο απαιτητικό παιχνίδι με τους Τσέχους, το οποίο κατέκτησε και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Σαφέστατα είναι το φαβορί για τη νίκη απόψε, αλλά λίγο η κόπωση, λίγο το γεγονός ότι οι Ρουμάνοι δεν πρόκειται να βρουν άλλοι ευκαιρία αν θέλουν να αποχωρήσουν από τη διοργάνωση με μία νίκη με οδηγούν στον άσο με το χάντικαπ στους 12,5 πόντους.

 

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ Νίκη Ελλάδας (1.50)

Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ  Over 160,5 (1.85)

ΡΟΥΜΑΝΙΑ (12,5) – ΟΥΓΓΑΡΙΑ    1 (1.80)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ