Πέφτει η αυλαία με δυνατούς γηπεδούχους

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ και τα κουκιά είναι μετρημένα. Η Ρωσία στον μοναδικό όμιλο με τρεις ομάδες έκανε πλάκα σε Σουηδία και Βοσνία. Σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει το απόλυτο των νικών κερδίζοντας τους Σουηδούς εύκολα και με over.

Η Κύπρος έχει μόνο μία νίκη ως τώρα στον όμιλο και αυτή κόντρα στον φτωχό συγγενή την Ελβετία με 80-76 εκτός. Ελπίδες μπορεί να μην έχει, αλλά θα αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι τα προκριματικά σήμερα διπλασιάζοντας τις νίκες της. Οριακά αποδεκτή η νίκη στο 1.42.

Στα ίδια επίπεδα από πλευράς απόδοσης κινείται και η νίκη της Ισλανδίας με το Βέλγιο. Σίγουρα δεύτεροι οι γηπεδούχοι στον όμιλο, εξασφαλισμένη η πρωτιά για τους Βέλγους. Θα ποντάρω στην έδρα.

Ματς που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες ανάμεσα στην Αλβανία και την Σλοβακία. Η αποφυγή της τελευταίας θέσης αποτελεί τον στόχο των δύο ομάδων. Οι Αλβανοί πάλεψαν στο αντίστοιχο ματς της Σλοβακίας και ηττήθηκαν με 9. Σήμερα έχουν την ευκαιρία για τη ρεβάνς, αλλά ακόμα και αν χάσουν θα το κάνουν οριακά και με λιγότερους από 6 πόντους.

 

ΡΩΣΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ            Over 150,5 (1.80)
ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΒΕΤΙΑ          Νίκη Κύπρου (1.42)
ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ        Νίκη Ισλανδίας (1.42)
ΑΛΒΑΝΙΑ (6,5) – ΣΛΟΒΑΚΙΑ        1 (1.85)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ