Οver στα… δύσκολα

Πολύ δύσκολη η σημερινή μέρα μπασκετικά. Είναι πρώτη αγωνιστική σε Ισπανία και Ιταλία. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού οι ομάδες ακόμα ψάχνονται και προσπαθούν να δέσουν. Πρώτη στάση το Σαραγόσα – Βαλένθια. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί. Απέκτησαν Γιάνκοβιτς, Μπράιαντ, Τόμας, Οριόλα και Σάστρε. Εχασαν βέβαια και δυο-τρία βασικά γρανάζια της μηχανής. Η Σαραγόσα από την άλλη έχει παίκτες με εμπειρία όπως ο Γέλοβατς, ο Νόρελ, ο Γκετσεβίτσιους, ο Φοτού και ο Μπένζινγκ. Είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας και έχοντας ένα χάντικαπ 8 πόντων θα ρισκάρω στον άσο. Εξάλλου στις τρεις τελευταίες φορές που συναντήθηκε με τη Βαλένθια δεν υπέκυψε με περισσότερους.

Στην Ιταλία η Καντού υποδέχεται τη Βενέτσια και εδώ η λογική οδηγεί στο over. Αν ήμασταν στα μέσα της σεζόν θα είναι ξεκάθαρη επιλογή. Ακόμα και τώρα, όμως, μπορεί να επιβεβαιωθεί. Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο φέτος την τετράδα. Διαθέτουν πολλούς μεγάλους εκτελεστές που μπορούν να «σκοτώσουν» οποιαδήποτε αμυντική τακτική. Από τη μία οι Κάλαχαν, Ντόυντελ, Ντάρντεν, Τράβις, Τζόνσον και από την άλλη Τζάκσον, Μπράμος, Ρες, Γκριν και Οουενς, Μην ξεχνάμε παράλληλα πως στον πάγκο της Καντού κάθεται πλέον ο φουλ επιθετικός κόουτς Κουρτινάιτις, ενώ και από την άλλη ο Ρεκαλκάτι δεν πάει πίσω.

Συνεχίζω ρισκάροντας στο over της Κάπο κόντρα στη Μιλάνο. Γράφω ρισκάρω γιατί η Κάπο πέρσι πόνταρε περισσότερο στην άμυνα, αλλά στο σπίτι της ανέβαζε την παραγωγικότητάς της στους 73 πόντους και σήμερα απέναντι της βρίσκεται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Μιλάνο πραγματικά φέτος δεν αστειεύεται και είναι άκρως ενισχυμένη. Ηδη κατέκτησε το Σούπερ Καπ στο ρελαλντί κερδίζοντας στον τελικό την Αβελίνο με 90-72. Ο Σιμόν έδειξε να μπαίνει φουριόζος στη σεζόν με 25 πόντους. Αποκτήθηκαν Ραντούλιτα, Χίκμαν, Ντράγκιτα, Πάσκολο και δεν συμμαζεύεται. Πάμπολλες λύσεις επιθετικά, ικανές να οδηγήσουν οποιαδήποτε αναμέτρηση ψηλά από πλευράς παραγωγικότητας.

 

ΣΑΡΑΓΟΣΑ (8,5) – ΒΑΛΕΝΘΙΑ     1 (1.80)

ΚΑΝΤΟΥ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ       Over 152,5 (1.85)

ΚΑΠΟ – ΜΙΛΑΝΟ             Over 150,5 (1.70)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ