Ο καταποντισμός των φαβορί

Πραγματικός χαμός έγινε το προηγούμενο τριήμερο στο Γουίμπλεντον, αφού το ένα φαβορί αποχωρούσε για το σπίτι του μετά το άλλο. Την αρχή έκανε ο Ναδάλ και ακολούθησαν εχθές ο Μάρεϊ χάνοντας από τον Κουέρι και ο Τζόκοβιτς που εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων στο δεύτερο σετ κόντρα στον Μπέρντιχ.

Πλέον το μεγάλο φαβορί, Ρότζερ Φέντερερ αύξησε κατακόρυφα τις πιθανότητες κατάκτησης του όγδοου προσωπικού Γκραν Σλαμ στα γήπεδα του Λονδίνου αποδεικνύοντας πως δεν έχει αντίπαλο στην επιφάνεια χόρτου. Αντίπαλός του θα είναι ο Μπέρντιχ, σε ένα ματς το οποίο δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Μπορεί ο Ελβετός να μην έχει χάσει ακόμα σετ και να παίζει καταπληκτικό τένις στριμώχνοντας κάθε αντίπαλο στα σχοινιά, αλλά ο Τσέχος απέδειξε στους τελευταίους γύρους με Φερέρ, Τίεμ και Τζόκοβιτς πως δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Σημαντικό το ότι έπαιξε μόνο 15 γκέιμς κόντρα στον Νόλε, αφού ο Σέρβος εγκατέλειψε μόλις δέχτηκε το μπρέικ στο δεύτερο σετ και ενώ είχε χάσει το πρώτο στο τάι μπρέικ. Έτσι θα είναι πιο ξεκούραστος και αν συνεχίσει να κρατάει τα επίπεδα πρώτου σερβίς πάνω από το 70% μπορεί τουλάχιστον να φτάσει στην κατάκτηση ενός σετ. Σε 25 αγώνες κόντρα στον Φέντερερ έχει μόνο έξι νίκες, αλλά συνήθως τον αγχώνει. Το ίδιο περιμένω να συμβεί και τώρα ποντάροντας στο χάντικαπ των 6,5 γκέιμς υπέρ του.

Στον άλλο ημιτελικό θα πέσουν κορμιά ανάμεσα στον Κουέρι και τον Τσίλιτς. Δύο πολύ επιθετικοί τενίστες με τρομερό σερβίς που ξεπερνάει τα 220 χιλιόμετρα. Αμφότεροι αρέσκονται στο να τελειώνουν οι ίδιοι τους πόντους. Γι’ αυτό σπάνια περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Αυτό σημαίνει πως ένα πάρα πολλούς winners στα παιχνίδια τους, αλλά και αρκετά αβίαστα λάθη παίζοντας στα όρια των γραμμών. Στα προημιτελικά ο Κουέρι έκανε την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τον Μάρεϊ με 3-2 σετ, ενώ ο Τσίλιτς πέταξε εκτός του Μίλερ με 3-2. Ο Κροάτης έχει χάσει μόνο δύο σετ ως τώρα, ενώ ο Αμερικανός επτά. Φαβορί μεν ο Τσίλιτς, που έχει και την παράδοση με το μέρος του, αλλά σε ένα πολύ γεμάτο και πολύωρο ματς. Παιχνίδι με λίγα μπρέικ και τουλάχιστον ένα-δυο τάι μπρέικ. Θα επιλέξω το over 3,5 σετ, αφού ο Κουέρι βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του και θα μπει με τεράστιο ενθουσιασμό στην αναμέτρηση.

 

ΚΟΥΕΡΙ – ΤΣΙΛΙΤΣ              Over 3,5 σετ (1.60)

ΦΕΝΤΕΡΕΡ – ΜΠΕΡΝΤΙΧ (6,5 γκέιμς)       2 (1.65)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ