Οδηγός ο πρώτος γύρος

Συνεχίζεται σήμερα η ενδέκατη αγωνιστική του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της Βιλερμπάν. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο 5-5 και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθούν σε θέση πρόκρισης. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκαν δύσκολα από την αντίπαλό τους με 67-61 παίζοντας καλή άμυνα, αλλά έχοντας πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι. Οι Γάλλοι από την άλλη βρίσκονται στο 8-2 και έχουν βάλει πλώρη για την πρωτιά του ομίλου. Παίζουν ισορροπημένο μπάσκετ  και έχουν σε πολύ καλή κατάσταση του Ντράγκοβιτς, Νέλσον, Λανγκ και Χοτζ. Ερχονται από 4 νίκες στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά επειδή το χάντικαπ των 7,5 πόντων είναι πονηρό και περιμένω χαμηλό σκορ θα επιλέξω τον άσο από ημίχρονο για να μην μπλέξω με διαφορές.

Στο Βέλγιο η Οστάνδη υποδέχεται την Αβελίνο και έχω την αίσθηση πως οη νικήτρια θα βγει πάνω από τους 75 πόντους. Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε νίκες στα επτά τελευταία ματς σε Βέλγιο και Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκεται τρεις νίκες πίσω από τους Ιταλούς και θέλει τουλάχιστον να παλέψει για μία από τις καλύτερες πέμπτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση. Στον πρώτο γύρο έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 77-72. Η Αβελίνο σίγουρα θα ψάξει τη ρεβάνς, βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση έχοντας ρεκόρ 7-3 και μέχρι τώρα αποδίδει καλύτερα στις εξόδους της έχοντας ένα από τα καλύτερα ρεκόρ με τέσσερις νίκες σε πέντε εξόδους σκοράροντας 78 πόντους. Διαθέτει πολύ καλούς Αμερικανούς και έρχεται από ένα πολύ δυνατό διπλό επί της Καζέρτα με 86-82 στη legabasket. Χαμηλό το line στους 145,5 πόντους.

Στην Ιταλία η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στη Σάσαρι. Η Ενωση βρίσκεται στο 6-4 και παραμένει σε θέση πρόκρισης. Η αντίπαλός της βρίσκεται δύο νίκες χαμηλότερα και η αναμέτρηση έχει χαρακτήρα τελικού γι’ αυτή. Σίγουρα οι γηπεδούχοι δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών. Βρίσκονται σε πτώση. Σίγουρα παρουσιάζουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνουν σημάδια ανόδου κερδίζοντας την Τορίνο και τη Βενέτσια με διψήφιες διαφορές στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έδειξε πως ξέρει πολύ καλά τον τρόπο για να κουμαντάρει τα ατού της αντιπάλου της κερδίζοντάς της στον πρώτο γύρο σε ρυθμούς ρελαντί με 78-58. Αυτή τη φορά θα τα βρει μεν μπαστούνια, αλλά μπορεί να υπερασπιστεί το χάντικαπ των 4,5 πόντων δίνοντας προβάδισμα στο διπλό.

 

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΠΑΟΚ      1 ΗΜ./1 ΤΕΛ. (1.65)

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΑΒΕΛΙΝΟ    Over 145,5 (1.80)

ΣΑΣΑΡΙ – ΑΕΚ (4,5)          2 (1.70)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ