Λυγίζει μαχόμενη η Μπάρτσα

Μέρα για Κλάσικο σήμερα στην Ευρωλίγκα, με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα λίγες μέρες μετά τη μεταξύ τους μεγάλη μάχη στο πρωτάθλημα. Τότε «μίλησε» στο τέλος ο τεράστιος Γιουλ που με ένα δίποντο εκτός ισορροπίας έφερε τη νίκη στους Μαδριλένους με 76-75. Πάντως, η Μπάρτσα έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλό της παρά τα προβλήματα μέσα από την σκληρή άμυνα του Μπαρτζώκα. Το συγκεκριμένο ματς πέρα από το οποιοδήποτε βαθμολογικό κίνητρο έχει να κάνει κυρίως με το γόητρο. Για τους Καταλανούς ουσιαστικά τελείωσαν όλα την περασμένη εβδομάδα με την ήττα τους από την Νταρουσάφακα με 67-56. Στην ACB πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση επικρατώντας άνετα της Μπανταλόνα στο τοπικό ντέρμπι με 76-56 εκτός έδρας.

Η Ρεάλ από την άλλη έχει εξασφαλίσει μια θέση στην τετράδα που χαρίζει το πλεονέκτημα της έδρας στην επόμενη φάση. Το μόνο που της απομένει είναι να δει σε ποια εκ των πρώτων θέσεων θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για να μάθει και τον αντίπαλό της. Λογικά θα δώσει μάχη με την ΤΣΣΚΑ για την πρωτιά. Το τελευταίο διάστημα, πάντως, βγάζει κούραση και δείχνει έξω από τα νερά της μετρώντας πέντε ήττες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μέχρι και στην έδρα της Ομπραντόιρο ηττήθηκε την Κυριακή για το πρωτάθλημα με 90-83.

Η παράδοση στα τελευταία 91 μεταξύ τους παιχνίδια είναι υπέρ της Μπαετσελόνα με 49 νίκες έναντι 42 των Μαδριλένων. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες. Η Μπάρτσα κατέκτησε το Σούπερ Καπ με 99-93 και το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με 85-75, ενώ η Ρεάλ έκανε πλάκα με 102-63 στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας και όπως ανέφερα νωρίτερα έχει και το πρόσφατο υπέρ της 76-75 στην ACB. Τα πράγματα είναι απλά για τους φιλοξενούμενους. Αν βάλουν φρένο μέχρι ενός σημείου στον διαστημικό Γιουλ δημιουργικά και εκτελεστικά μπορούν να αντέξουν στην πίεση μένοντας μέχρι τέλους στο ματς. Για τα δεδομένα μιας τέτοιας αναμέτρησης το χάντικαπ των 9,5 πόντων δείχνει υπερβολικό και με οδηγεί στο διπλό.

 

ΡΕΑΛ Μ. – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (9,5)               2 (1.87)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ