Κερδίζει και ονειρεύεται

Χαιρετώ όλη την παρέα. Σήμερα ανοίγει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα και το ματς που αναμφίβολα κλέβει την παράσταση είναι αυτό ανάμεσα στην Μπασκόνια και τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί το ματς της χρονιάς για την Ελληνική ομάδα μέχρι το επόμενο. Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης και σε περίπτωση νίκης στη Χώρα των Βάσκων παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της πολυπόθητης τέταρτης θέσης. Πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι και να μετρήσουμε τα κουκιά.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα την Μπασκόνια, την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την άνετη ΤΣΣΚΑ και ολοκληρώνει με την αδιάφορη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Υστερεί της Φενέρ κατά μίας νίκη, που ουσιαστικά είναι δύο, αφού δεν έχει με το μέρος του την ισοβαθμία. Με λίγα λόγια θα πρέπει ο ίδιος να πετύχει δύο νίκες περισσότερες στα τρία αυτά ματς από την ομάδα του Ομπράντοβιτς για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Η Μπασκόνια από την άλλη βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, αφού υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Φενέρ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις διαδοχικές νίκες και πολύ πειστικές εμφανίσεις. Το πρόγραμμα των Ισπανών είναι πιο βατό, αφού μετά τον Παναθηναϊκό ακολουθούν τα ματς με Γαλατά εκτός και Ζαλγκίρις εντός. Αρα το ματς είναι τελικός και για τους γηπεδούχους. Οι δύο ομάδες μπορούν να ελπίζουν βάσιμα, αφού η Φενέρ δεν είναι σε καλή κατάσταση και αντιμετωπίζει τις σοβαρές απουσίες των Σλούκα, Μπογκντάνοβιτς και Ντατόμε αυτή την περίοδο. Συν τοις άλλοις μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι έχει να παίξει εκτός με Εφές και Ρεάλ, ενώ στο φινάλε φιλοξενεί την Μπάρτσα. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει σκοτωμός σήμερα και θα πέσουν κορμιά στην Ισπανία, αφού από το πουθενά η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά. Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Πασκουάλ επικράτησε με 69-68 σε ένα συγκλονιστικό ματς. Τα ατού των «πρασίνων» είναι αρκετά στο σημερινό ματς, αφού τόσο ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πολύ καλά τόσα χρόνια την Μπασκόνια, αφού την έχει αντιμετωπίσει πάμπολλες φορές, ενώ πολλά μυστικά γνωρίζουν και οι Τζέιμς, Μπορούσης που πέρσι φορούσαν τα χρώματά της πραγματοποιώντας τρομερή σεζόν.

Αν ο Πασκουάλ οδηγήσει το ματς στη ρακέτα τότε ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα, αφού διαθέτει ξεκάθαρα μεγαλύτερο βάθος και αθλητικότητα. Αν η Μπασκόνια ανοίξει τον ρυθμό και της βγει το τρίποντο τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Περιμένω ένα ματς λεπτομερειών, με χαμηλό σκορ και θα δώσω το προβάδισμα στο διπλό, αφού ακόμα κι αν κερδίζουν οι Βάσκοι θεωρώ πως δύσκολα θα το πράξουν με περισσότερους από 5 πόντους. Πρόκληση το διπλό στο 1.85.

 

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (5,5)    2 (1.85)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ