Κίνδυνος στην Πυλαία

Μπόλικο ενδιαφέρον έχει το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα όπου δεσπόζει το ντέρμπι στην Πυλαία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πασκουάλ θέλει να ξεπεράσει τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό, τρίτη στη φετινή σεζόν και να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτιάς της κανονικής περιόδου. Ο Ισπανός τεχνικός ακόμα δείχνει αρκετά μπερδεμένος στο να διαχειριστεί σωστά το καλό ρόστερ που έχει στα χέρια του και αυτό φέρνει αρκετά νεκρά διαστήματα. Στην επίθεση περιμένει πολλά από προσωπικές εμπνεύσεις παικτών και όχι από ορθολογικά επιθετικά συστήματα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι φέτος μια περίεργη ομάδα. Διαθέτει καλούς επιθετικούς παίκτες, αλλά προσπαθούν να προσαρμοστούν στην αμυντική τακτική του προπονητή και δεν τα πολυκαταφέρνουν. Πάντως έρχονται από σημαντικό διπλό στο πρωτάθλημα κόντρα στον Κόροιβο με 82-80 παρότι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς βρίσκονται πίσω με περισσότερους από 6-7 πόντους. Εχοντας σύμμαχο και τον κόσμος θα πάω στον άσο περιμένοντας τη νίκη του Ολυμπιακού να μην έρχεται με περισσότερους από 8 πόντους.

Στην Ισπανία η ανεβασμένη Μούρθια υποδέχεται τη Βαλένθια και μπορεί να τη φέρει σε δύσκολη θέση. Στην έδρα της έχει 4 νίκες σε 7 αγώνες και έρχεται από το 100-91 κόντρα στην Εστουδιάντες. Η Βαλένθια βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα, διαθέτει μεν ανώτερο ρόστερ, αλλά στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της προβληματίζει έχοντας κερδίσει μόνο τη Μάλαγα. Δύσκολα βλέπω να κερδίζει τη γηπεδούχο με περισσότερους από 5 πόντους βλέποντας και τη Μούρθια να έχει σε φόρμα τους Πότσιους, Φαβεράνι, Μπενίτε, Καμπάτσο και Ράντοβιτς.

Μεγάλο ματς και στη Γερμανία ανάμεσα στη Βόννη και την Μπάμπεργκ. Πανίσχυροι εντός οι γηπεδούχοι με 6 νίκες στα 7 φετινά τους παιχνίδια και εξαιρετικό μπάσκετ. Στόχος η πεντάδα αρκεί να διορθώσουν λίγο την εκτός έδρας συμπεριφορά τους. Η Μπάμπεργκ από την άλλη έπεσε από την κορυφή μετά την ήττα στο Ουλμ, αλλά ακολούθησαν οι νίκες κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο και την Μπέιρουθ στην παράταση. Τελευταία δείχνει να έχει ρίξει το βάρος στην Ευρωλίγκα, όπου έρχεται από το εντυπωσιακό 85-65 επί της Μπαρτσελόνα και μπήκε δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, όπου έχει χάσει από την Ουλμ και έχει κερδίσει δύσκολα την Αλμπα και την Μπέιρουθ. Περιμένω και σήμερα μια αγχωτική νίκη για την ομάδα του Τρινκιέρι με το χάντικαπ να δείχνει τσιμπημένο.

 

ΠΑΟΚ (8,5) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1 (1.80)

ΜΟΥΡΘΙΑ (5,5) – ΒΑΛΕΝΘΙΑ       1 (1.85)

ΒΟΝΝΗ (9,5) – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ      1 (1.80)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ