Η ΑΕΚ σκέφτεται τη Γιούβε

Δεν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι στη 17η αγωνιστική της Basket League, αλλά υπάρχουν αρκετά οριακά ματς που αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες. Στη Λευκάδα η Δόξα υποδέχεται τον Κόροιβο, σε ένα ξεκάθαρο ματς έδρας. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν την εμπειρία και να βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας, αλλά το σημερινό παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα τελικού. Κόντρα στον Ολυμπιακό έπαιξαν πολύ καλά στο ΣΕΦ για ένα ημίχρονο (37-29), αλλά τελικά υπέκυψαν με 84-60. Στον πρώτο γύρο είχαν ηττηθεί από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα με 74-71 στο τέλος και πέραν της ρεβάνς ψάχνουν και το +3 για την περίπτωση ισοβαθμίας. Οι φιλοξενούμενοι πατάνε καλύτερα, βρίσκονται δύο νίκες ψηλότερα, αλλά μακριά από το σπίτι τους έχουν σοβαρό αμυντικό πρόβλημα επιτρέποντας 90 πόντους και μετράνε 7 ήττες σε 8 αγώνες. Με αυτές τις επιδόσεις δεν μπορώ παρά να ρισκάρω στη μεγαλύτερη ανάγκη της Δόξας.

Ανιση δείχνει φαινομενικά η μάχη της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα, αλλά αν τη δούμε σε βάθος χρειάζεται μεγάλη προσοχή όσον αφορά την τελική διαφορά. Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο ότι το τελευταίο διάστημα έχει την πρόθεση να ρίξει το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το έδειξε στην αγχωτική νίκη κόντρα στην Κύμη με 71-65, αλλά και στο οριακό 87-84 επί του Λαυρίου. Μεσοβδόμαδα σε ένα πολύ οριακό παιχνίδι έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση κερδίζοντας τη Γιουβέντους στη Λιθουανία με 78-77. Ακολουθεί η ρεβάνς και περιμένω σήμερα να κρατήσει δυνάμεις και να γίνει το σχετικό ροτέισον. Τα Τρίκαλα έχουν μεταμορφωθεί αγωνιστικά και βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση με 5 νίκες στα 6 τελευταία. Με όπλο την άμυνα μπορούν να υπερασπιστούν τους 17,5 πόντους και να μας πληρώσουν.

Στο Λαύριο η τοπική ομάδα υποδέχεται το Ρέθυμνο και θα πέσουν κορμιά. Οι γηπεδούχοι… ψήθηκαν πέρσι και φέτος ψάχνουν το κάτι παραπάνω. Τα πλέι οφ παραμένουν ανοιχτά και το Ρέθυμνο βρίσκεται μια νίκη ψηλότερα. Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες, που έρχονται από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία με πιο πρόσφατο το διπλό στα Τρίκαλα με 78-75. Το Ρέθυμνο θα μπορούσε να διεκδικήσει την τέταρτη θέση αν παρουσιαζόταν πιο ανταγωνιστικό μακριά από την Κρήτη. Με 7 ήττες, όμως, σε 8 εξόδους και 85 πόντους παθητικό συνεχίζεται να παλεύει για την οχτάδα. Συν τοις άλλοις δεν βρίσκεται και στα καλύτερά τους έχοντας μόνο μία νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων και αυτή κόντρα στον προβληματικό ως τώρα Απόλλωνα. Τουλάχιστον 148 πόντους είχαν τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα στη νίκη του Λαυρίου και το over 151,5 καταλήγοντας στο δεύτερο που πληρώνει σαφέστατα καλύτερα.

 

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ   Νίκη Δόξας (1.70)

ΑΕΚ – ΤΡΙΚΑΛΑ (17,5)     2 (1.90)

ΛΑΥΡΙΟ – ΡΕΘΥΜΝΟ      Over 151,5 (1.75)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ