Εχει τένις στη Βιέννη…

Μετά από ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο στοιχηματικά όσον αφορά το μπασκετικό πρόγραμμα σήμερα λέω να αλλάξω λίγο μονοπάτια ποντάροντας σε μία ωραιότατη δυάδα στο Τένις. Ανοίγει η αυλαία σήμερα σε ένα πολύ σημαντικό ATP στη Βιέννη με πολλά μεγάλα ονόματα να βρίσκονται εκεί και να εγγυώνται πλούσιο θέαμα και πολλά κέρδη.

Πρώτο και καλύτερο το over 25,5 γκέιμς στη μάχη του Κάρλοβιτς με τον Τζόνσον. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως θα γίνει μπρέικ στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Δύο παίκτες με τρομερό σερβίς, το οποίο ξεπερνάει πολλές φορές ακόμα και τα 220 χιλιόμετρα. Ο Τζόνσον σίγουρα διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία χτυπημάτων, αλλά για να το αποδείξει στο κορτ θα πρέπει να φρενάρει το τρομερό σερβίς του Κροάτη αντιπάλου του, που παραμένει ένας από τους παίκτες με το ισχυρότερο παγκοσμίως. Τους δύο τενίστες χωρίζουν μόλις οχτώ θέσεις στην κατάταξης. Στο Νο 23 ο Κάρλοβιτς, στο Νο 31 ο Τζόνσον. Εχουν συναντηθεί πέντε φορές και ο Αμερικανός προηγείται οριακά με 3 νίκες έναντι 2. Αμφότεροι δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Ο πρώτος αποκλείστηκε από τον Ντελ Πότρο στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Στοκχόλμης με 2-0, ενώ ο δεύτερος είχε αποχωρήσει νωρίτερο από το ίδιο τουρνουά μένοντας εκτός από τον Αλμποτ με 2-1 στον πρώτο γύρο. Αυξημένες οι πιθανότητες να δούμε τρία σετ. Εννοείται πως θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν υπάρχει τάι μπρέικ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ως εκ τούτου το over αποκτά αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Ομοίως το over θα κυνηγήσω και στη μάχη του Στρουφ με τον Ισνερ. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο πολύ δυνατούς σέρβερς. Σαφέστατα ο Ισνερ υπερτερεί τόσο σε ποιότητα, όσο και εμπειρία. Εξάλλου βρίσκεται στο Νο 27, ενώ ο αντίπαλός του στο 93. Ο παράγοντας, όμως, που κάνει πολύ ισορροπημένο το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τελευταία ο Αμερικανός. Ερχεται από άσχημα τουρνουά, ψάχνει την αγωνιστική του ταυτότητα και πριν από λίγες μέρες ηττήθηκε εύκολα από τον Ντελ Πότρο με 2-0 στην Στοκχόλμη μόλις στον πρώτο γύρο. Ο Γερμανός από την άλλη δείχνει να ανεβάζει ταχύτητα και βρέθηκε εδώ μέσω των προκριματικών όπου απέκλεισε ήδη τους Νόβακ και Οφνερ με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα. Η λογική λέει ότι ο Ισνερ θα φτάσει δύσκολα στη νίκη, αλλά η απόδοση είναι δυσανάλογη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το over 23,5 σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

 

ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ – ΤΖΟΝΣΟΝ                Over 25,5 (1.90)

ΣΤΡΟΥΦ – ΙΣΝΕΡ               Over 23,5 (1.90)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ