Εχει και Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα

Πανικός γίνεται σήμερα στο μπασκετικό πρόγραμμα με πολλά μεγάλα παιχνίδια σε Ευρωλίγκα. Τσάμπιονς Λιγκ και Γιούροκαπ. Πρώτη στάση το Μπεσίκτας – Παρτιζάν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Τούρκοι παίζοντας πολύ γρήγορο μπάσκετ τη φετινή σεζόν, διαθέτουν πολύ καλούς Αμερικανούς και συμπλήρωσαν πέντε κολλητές νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο πρόσφατο το 84-73 στην έδρα της Μπουγιούκσεχιρ. Είναι ικανή να παρασύρει στον τρελό της ρυθμό την Παρτιζάν, που με τη σειρά της διαθέτει μια τριπλέτα φωτιά στο εκτελεστικό κομμάτι με Βελίτσκοβιτς, Χάτσερ και Ρόμπινσον. Θα ποντάρω στο over 149,5 περιμένοντας από την Μπεσίκτας να κινηθεί κοντά στους 80 πόντους.

Παραμένω στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα στηρίξω το over της Φρανκφούρτης με την Μπάνβιτ λόγω σχετικά χαμηλού line στους 141 πόντους. Οι Γερμανοί έρχονται από τρεις σερί ήττες και δεν θυμίζουν το περσινό εξαιρετικό σύνολο. Διαθέτουν, πάντως, παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως ο Σιλντς που μοιράζει 20αρες και οι Βάουν, Γρκέιβς και Ρόμπερτσον που κινούνται σταθερά σε διψήφια επίπεδα. Η Μπάνβιτ από την άλλη βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση μπαίνοντας στη διοργάνωση με το διπλό επί της Ιρόνι με 83-70, ενώ στο πρωτάθλημα πέτυχε μεγάλο διπλό επί της Γαλατά με 83-74. Πολυφωνία στην επίθεση, τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο και υψηλά ποσοστό από τα 6.75 είναι τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της. Η λογική λέει πως αμφότερες οι ομάδες μπορούν να κινηθούν στα επίπεδα των 70 πόντων.

Θα ολοκληρώσω τις επιλογές μου με τη μάχη της Οστάνδης κόντρα στη Γιουβέντους. Η πρώτη μου σκέψη ήταν και εδώ το over, αλλά μόλις είδα το υπερβολικό χάντικαπ των 7,5 πόντων… ψήθηκα. Η Οστάνδη ηττήθηκε από την κατώτερη Μόρναρ στην πρεμιέρα με 74-72. Είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει εύκολα μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου και με μεγαλύτερο βάθος. Η Γιουβέντους έρχεται με φόρα από το 91-84 της πρεμιέρας κόντρα στο Στρασβούργο, ενώ συνέχισε νικηφόρα και στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τη Λιέτουβος με 81-74. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Σούλσκις, Βασίλιους, Σιρουταβίτσιους και Τσεπουκάιτις. Μπορούν να μείνουν μέχρι τέλους στο ματς υπερασπιζόμενοι αν μη τι άλλο το χάντικαπ.

 

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ               Over 149,5 (1.90)

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΜΠΑΝΒΙΤ       Over 141,5 (1.85)

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (7,5) 2 (1.85)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ