Εφτάψυχος ο Θρύλος

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Φτάσαμε αισίως στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας μετά από έναν εξαντλητικό αγωνιστικό Γολγοθά. Τελικά υπάρχει εκπρόσωπος από την Ελλάδα και είναι ο εφτάψυχος Ολυμπιακός. Δεν μάσησε ούτε από το χρήμα, ούτε από την ποιότητα της ΤΣΣΚΑ. Επαιξε το ισορροπημένο μπάσκετ που ξέρει, την τρομερή του άμυνα κρατώντας τους Ρώσους στους 78 πόντους και έχοντας ένα φοβερό Σπανούλη στο τέλος έφτασε στη νίκη. Μάλιστα είχε κόντρα διαιτησία, κάτι που περιμένω να συμβεί και σήμερα με αντίπαλο τη Φενέρ. Είναι ξεκάθαρο πως οι διοργανωτές θέλουν να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου η Φενέρ, λόγω χορηγού, λόγω χρημάτων που διαθέτει, λόγω του ότι φιλοξενεί στην πόλη της το φάιναλ φορ και φυσικά λόγω του σπουδαίου Ομπράντοβιτς. Μέχρι τώρα έχει μόνο να θυμάται τον περσινό χαμένο τελικό από την ΤΣΣΚΑ. Η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος κράτησε τους παίκτες του χαλαρούς μέχρι τα κρίσιμα ματς, ώστε να φορμαριστούν αυτοί την κατάλληλη στιγμή. Το τελευταίο δίμηνο δεν έχει αντίπαλο σε Τουρκία και Ευρώπη. Ο περισσότερος κόσμος στο γήπεδο θα είναι στο πλευρό της Φενέρ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως δεν μασάει. Αρχικά έχει υπέρ του την παράδοση κόντρα στην τουρκική ομάδα με 8 νίκες σε 13 αγώνες, ενώ στα δύο φετινά τους παιχνίδια επικράτησε εντός με 71-62 και ηττήθηκε στο όριο εκτός με 67-64. Κοινό χαρακτηριστικό τα πολύ χαμηλά σκορ. Αυτό λογικά θα συμβεί και σήμερα. Εξάλλου παίζονται οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς και μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση. Κανένα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια δεν ξεπέρασε τους 142 πόντους. Με το line στους 145,5 θα επιλέξω αρχικά το under.

Από κει και πέρα στα ειδικά παικτών θα ποντάρω στο under 11,5 των πόντων του κοντοπίθαρου Ντίξον γιατί περιμένω καλό τον Σλούκα και φυσικά τις περισσότερες προσπάθειες θα τις πάρει ο Μπογκντάνοβιτς.

Μου αρέσει πολύ το over 6,5 του Μάντζαρη. Ο Ελληνας γκαρντ προχθές είχε καθαρό μυαλό και πέτυχε τα μεγαλύτερα σουτ όταν οι υπόλοιποι είχαν κολλήσει. Αρχίζει να κοπιάρει λίγο αυτή την περιβόητη κίνηση του Σπανούλη από την περιφέρεια με το βηματάκι προς τα πλάγια ώστε να ξεμαρκαριστεί. Εχει την ψυχολογία στο ζενίθ και λογικά θα πάρει προσπάθειες, αφού όλη η άμυνα της Φενέρ θα έχει προσαρμοστεί πάνω στον Kill Bill.

Καλή περίπτωση το over 1 τρίποντα του Πρίντεζη. Ο υπαρχηγός δοκιμάζει περίπου τέσσερα τρίποντα ανά αγώνα. Αν βάλει το ένα θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Αν πετύχει περισσότερα θα πληρωθούμε το αξιόλογο 1.95.

Τέλος στο head to head ανάμεσα στον Ούντοχ και τον Σπανούλη τάσσομαι υπέρ του δεύτερου, αφού όταν η μπάλα καίει είναι δεδομένο ότι θα αναλάβει δράση και εκτός αυτό μπορεί να εκτελέσει και αρκετές βολές λόγω της ταχύτητάς του στις διεισδύσεις. Ο Ούντοχ είναι μεν σε φοβερή κατάσταση, αλλά έχει δίπλα του και τον Βέσελι που θα του κόψει σίγουρα πόντους.

 

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ            Under 145,5 (1.80)

HEAD TO HEAD Ούντοχ – Σπανούλης ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ -1,5 (1.83)

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ Over 1 τρίποντα (1.95)

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ      Over 6,5 πόντοι (1.87)

ΝΤΙΞΟΝ                Under 11,5 πόντους (1.80)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ