Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ και υπάρχουν τρεις γηπεδούχοι που θεωρώ πως άξιζαν καλύτερης… μεταχείρισης από τους μπουκ. Αρχικά το χάντικαπ των 7,5 πόντων στο Κίμικ – Αφτοντορ για τη γηπεδούχο δείχνουν υπερβολικοί. Μιλάμε μια μία πανίσχυρη εντός έδρας γηπεδούχο, που παίζει μόνη της στην Ουκρανία έχοντας το απόλυτο σε έξι αγώνες και σκοράρει 83 πόντους κατά μέσο όρο. Από την άλλη η Αφτοντορ έχασε κάποια βασικά της γρανάζια, έχει μπει στη VTB με δύο ήττες από Αστάνα και Τσμόκι σε τρεις αγώνες έχοντας κερδίσει με τα χίλια ζόρια μόνο τη Νίζνι. Μεγάλο αγκάθι και φέτος η άμυνα έχοντας δεχτεί περισσότερους από 85 πόντους κατά μέσο όρο. Ακόμα κι αν κερδίσει θα το κάνει δύσκολα.

Στη μάχη του ΠΑΟΚ στην Πολωνία με τη Ρόζα Ράντομ οφείλω να ομολογήσω πως περίμενα εντελώς ισορροπημένες τις αποδόσεις νικητή, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Οι μπουκ έβγαλαν τη δευτεραθλήτρια της περσινής κανονικής περιόδου στην Πολωνία ως αουτσάιντερ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μία από τις ισχυρότερες έδρες στη χώρα τους και φέτος έχουν δύο νίκες στα τρία ματς που έχουν δώσει συνολικά. Ομάδα με πολύ καλή περιφερειακή γραμμή που σίγουρα θα βάλει δύσκολα στην Ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε αρκετά πράγματα το καλοκαίρι με κυριότερη την απώλεια του Βασιλειάδη. Πλέον στηρίζεται περισσότερο εκτελεστικά στους ξένους του, οι οποίοι δεν έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. Πρόβλημα υπάρχει και στα μπλ άουτ, κάτι που στοιχίζει στον τομέα των ριμπάουντ. Ετσι ήρθε και η ήττα της πρεμιέρας από τη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας στο πρωτάθλημα. Τουλάχιστον έσωσε τα προσχήματα στη συνέχεια κερδίζοντας τον Κολοσσό. Όπως και να ‘χει μέχρι να βρει τα πατήματά του ο ΠΑΟΚ θα τον κοντράρω στις εξόδους του και με 3,5 πόντους πλεονέκτημα στους γηπεδούχους θα πάω στον άσο.

 Παρόμοια περίπτωση με αυτή της Κίμικ είναι και η Βέντσπιλς, η οποία υποδέχεται την Ολντενμπουργκ. Οι Λετονοί οργιάζουν στο εγχώριο πρωτάθλημα έχοντας σε έξι αγώνες ισάριθμες νίκες με 95 πόντους κατά μέσο όρο. Η ψυχολογία τους βρίσκεται στο ζενίθ, φέτος είναι ενισχυμένοι και απειλούν ξεκάθαρα σήμερα την έμπειρη γερμανική ομάδα που ακόμα ψάχνεται. Στην Μπουντεσλίγκα παρουσιάσει πρόβλημα στις εξόδους της, έχει 3 ήττες σε 6 αγώνες και το 2012 επισκέφτηκε και πάλι την έδρα της Βέντσπιλς γνωρίζοντας την ήττα με 74-61. Ισορροπημένο ματς, που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησανμ ως αουτσάιντερ και γύρισαν φαβορί, με τη νίκη τους πλέον από το 2.40 να έχει κατρακυλήσει στο 1.75.

 

ΚΙΜΙΚ (7,5) – ΑΦΤΟΝΤΟΡ             1 (1.60)

ΡΟΖΑ ΡΑΝΤΟΜ (3,5) – ΠΑΟΚ      1 (1.80)

ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ               Νίκη Βέντσπιλς (1.75)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ