Διπλή αγωνιστική, διπλά κέρδη

Σε διάστημα τριών ημερών οι Ισπανοί παίζουν και πάλι έχοντας στο πρόγραμμα το μεγάλο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Μπασκόνια. Η Μπάρτσα κέρδισε την Μανρέσα εκτός και εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της δεύτερη αγωνιστικής παίζοντας φιλικό με την Οκλαχόμα, όπου ηττήθηκε στο όριο 92-89. Η ΜΠασκόνια έχει έναν τρομερό Μπαρνιάνι ως τώρα που την οδηγεί στο 2.2 κόντρα σε Ομπραντόιρο και Μούρθια. Και στα δύο αυτά ματς έχει ξεπεράσει τους 86 πόντους δείχνοντας ίτι παρά τις αλλαγές συνεχίζει να βαδίζει στα γνωστά επιθετικά μονοπάτια. Σήμερα δεν πρόκειται να αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά παρότι έχει τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες κόντρα στους γηπεδούχους ανεξαρτήτως έδρας. Εξαιρετική επιλογή το over 152,5 και ομολογώ πως περίμενα το line πάνω από τους 155.

Στην αναμέτρηση της Φουενλαμπράδα με τη Μάλαγα θα ρισκάρω στον άσο με 4,5 πόντους χάντικαπ. Οι γηπεδούχοι έχουν ως τώρα μία νίκη και μία ήττα. Στο σπίτι τους παρότι παραδοσιακά είναι πολύ ισχυροί ηττήθηκαν παίζοντας με πολύ άγχος από την Μπιλμπάο με 89-80, αλλά στη συνέχεια κέρδισαν εύκολα με 17 πόντους διαφορά την Μπανταλόνα 82-65. Σήμερα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κοιτάξουν στα μάτια τη Μάλαγα, που ακόμα ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα και δεν έχει κάνει σεφτέ χάνοντας από Ρεάλ και Σαραγόσα. Εχουν σοβαρό θέμα στο αμυντικό κομμάτι και στα ριμπάουντ οι φιλοξενούμενοι. Ακόμα κι αν κερδίσουν θα συμβεί οριακά.

Κλείνω με ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι. Η Γκραν Κανάρια υποδέχεται τη Βαλένθια και εδώ θα πέσουν κορμιά. Οι νησιώτες κατέκτησαν το σούπερ καπ, αλλά έχουν μπει άσχημα με δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Περιμένω άμεσα την αλλαγή ψυχολογίας τους γιατί έχουν πολύ καλό υλικό με μπροστάρηδες τους Μακ Κάλεμπ, Πλάνινιτς, Χέντριξ, Σάλιν, Μπάεζ, Κούρικ και Ο’ Νιλ. Η Βαλένθια κέρδισε στην πρεμιέρα τη Σαραγόσα, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τη Ρεάλ με 94-75. Δύσκολα θα την βγάλει καθαρή σε μία τόσο σκληρή έδρα και κόντρα σε μία ομάδα που τρέχει ασταμάτητα. Εξάλλου ακόμα μόνο ο Ντούμπλιεβιτς με τον Σίκμα δείχνουν να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων παραγωγικά, .αντε και λίγο ο Τόμας. Στο 1.63 η νίκη της Κανάρια.

 

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (4,5) – ΜΑΛΑΓΑ       1 (1.85)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ                Over 152,5 (1.80)

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ    Νίκη Γκραν Κανάρια (1.63)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ