Ανοιχτά ματς στην ACB

Με φόρα έχουν μπει οι ομάδες στη φετινή ACB και μέχρι τώρα έχουμε δει πολλά εντυπωσιακά ματς, που έχουν κριθεί πάνω από τους 160 πόντους συνολικά. Για σήμερα το μενού έχει δύο ροντέο.

Αρχικά το Μπιλμπάο – Εστουδιάντες. Οι Βάσκοι απέδρασαν με το διπλό από τη Φουενλαμπράδα με 89-80. Κλασική ομάδα τριπόντου με έμπειρους εκτελεστές, όπως ο Μπάμφορθ, ο Μπούβα, ο Ερβέλ και φυσικά ο Μούμπρου. Από την άλλη οι «φοιτητές» έβγαλαν σοβαρό πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι και ηττήθηκαν εύκολα από την Μπέτις με 95-82. Πάντως, υπάρχει το ρόστερ για να δούμε πολλά θεαματικά ματς από τους φιλοξενούμενους με μπροστάρηδες τους Σαβανέ, Σάτον, Κουκ, και Τζάκσον. Τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους είχαν τουλάχιστον 160 πόντους. Πάμε φουλ για ακόμα ένα.

Συνεχίζω με τη μάχη της Τενερίφης με την Ομπραντόιρο. Καταπληκτική εμφάνιση στην πρεμιέρα για τους νησιώτες και μεγάλο διπλό στο τοπικό ντέρμπι με την Γκραν Κανάρια με 92-81. Στην περιφέρεια κάνουν εξαιρετική δουλειά οι Μπεϊράν και Σαν Μιγκέλ, ενώ φέτος στη ρακέτα υπάρχει πληρότητα, αφού τον ενθουσιασμό και την ποιότητα του Μπόγρη στηρίζει η εμπειρία του Βάσκεζ. Η Ομπραντόιρο από την άλλη ηττήθηκε εντός με 92-76 κάνοντας το λάθος να παίξει ζώνη. Πάντως, επιθετικά οι Γούστα, Αλεν και Μπέντζιους δείχνουν φέτος πως θα κινηθούν σταθερά σε διψήφιο αριθμό πόντων και θα ανεβάσουν κατακόρυφα την επιθετικότητα της ομάδας. Πολύ πιθανή η περίπτωση ακόμη ενός over.

 

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ    Over 162,5 (1.75)

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ      Over 158,5 (1.83)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ