Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Το βράδυ για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι υποδέχεται στο "Stamford Bridge"την Σαουθάμπτον. Οι Λονδρέζοι το περασμένο Σάββατο, προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου, επικρατώντας της Τότεναμ. Ο Κόντε ξεκούρασε τους Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα και δικαιώθηκε. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, διότι οι γηπεδούχοι θέλουν το πρωτάθλημα. Τα "σπιρούνια" πλησίασαν στους (4). Όσον αφορά την Σαουθάμπτον, είναι αδιάφορη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας άμα παρατηρήσετε, μία κερδίζει, μία χάνει. Σήμερα ήρθε η ώρα για το δεύτερο! Χαμηλός ο άσος, δεν αξίζει. Χωρίς ιδιαίτερη πίεση οι "Άγιοι". Βλέπω 2/3 γκολ λόγω και των αποτελεσμάτων που φέρνει η Τσέλσι! (2,00).

Στην Τσάμπιονσιπ η Γούλβς θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς, κυρίως λόγω ψυχολογίας. Παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι, δίχως τρίποντο. Απέχει 10 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Χάντερσφιλντ βρίσκεται σε τροχιά πλέι-οφ. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο (ήττα 1-4 από Φούλμα το Σάββατο). Επίσης συμπλήρωσε δύο επιτυχίες στα εφτά τελευταία ανεξαρτήτου έδρας! Καθαρά No Bet η συγκεκριμένη αναμέτρηση!

Τέλος στην League 1, εξετάζω τον άσο της Γουόλσολ, αν και η Πορτ Βέιλ θέλει τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα από το Στόουκ, προσπαθεί να σώσει την χρονιά. Τέσσερις πέφτουν και αυτή την στιγμή υποβιβάζεται! Έχω πει επανειλημμένα πως δεν μετράει πάντα το κίνητρο. Στην τελική, κάποιος πρέπει να αλλάξει κατηγορία. Προσωπικά δεν θα εμπιστευτώ ομάδα, που εκτός, μετρά έξι ήττες στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Και από την άλλη πλευρά, η Γουόλσολ εντός, πηγαίνει "τρένο"(μία ήττα στα 10 τελευταία). Επομένως, ΑΣΟΣ, ή τίποτα! (2,10)

Αύριο το ένα ντέρμπι διαδέχεται το άλλο…

 

ΔΥΑΔΑ

1165.  ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ  (1)  2,10

1166.  ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  (2/3 ΓΚΟΛ)  2,00

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ