Χτίζει παράδοση η Ρίο Άβε

Καλημέρα! Ένας χαμούλης έγινε χθες στην Αγγλία. Να σου γυρνάει το παιχνίδι η Γουίκομ από 0-2, να είναι με δέκα η Τσέλτεναμ και να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις. Σήμερα στην Πορτογαλία, η Ρίο Άβε εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Σετούμπαλ. Τα τελευταία χρόνια χτίζει μία καλή παράδοση απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Συπλήρωσε 11 επιτυχίες και μία μόλις ήττα στα 15 πιο πρόσφατα μεταξύ τους. Επίσης το γήπεδό της είναι "απόρθητο κάστρο". Οχτώ αγωνιστικές φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα. Από τον μήνα Νοέμβρη έχει να ηττηθεί (Μποαβίστα τότε 1-2). Χωρίς στόχους, ωστόσο θέλει να ξεπεράσει στην βαθμολογία την Μαρίτιμο. Και η Σετούμπαλ είναι αδιάφορη. Κατατάσσεται ακριβώς στην μέση. Σε εννέα εξορμήσεις της μακριά από το "Estadio Bonfim" κέρδισε μία φορά. Παράληλα, δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Όσον αφορά κάποιο ειδικό στοίχημα, αμφότερες επιβεβαιώνουν συχνά το 2/3 γκολ. Εμείς όμως θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους (1,70). 

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Έβερτον – Λέστερ η αναμέτρηση. Το γκολ – γκολ σε πρώτο πλάνο. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε φόρμα και πετυχαίνουν γκολ ανά πάσα στιγμή. Η μία νίκη διαδέχεται την άλλη (5/5). Μεσοβδόμαδα υπάρχει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα "ζαχαρωτά" πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο "Old Trafford". Κρατούσαν με νύχια και με δόντια το 0-1, όμως ένα πέναλτυ στις καθυστερήσεις, έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας. Τρέχουν σερί 5/6 ΟΒΕΡ. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και ας επικρατήσει ο πιο τυχερός…(1,68). 

Τέλος, στα δικά μας, ο Ηρακλής είναι σε θέση να αποσπάσει αποτέλεσμα στα Γιάννινα. Παλεύει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Σε περίπτωση που πάρει αποτέλεσμα και εκμεταλλευτεί κάποια πιθανή απώλεια του Λεβαδειακού, ξεφεύγει..Θυμίζω οι Βοιωτοί υποδέχονται τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΣ έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη. Διπλή ευκαιρία (Χ2) ή ξερό διπλό για τους τολμηρούς…

 

ΤΡΙΑΔΑ

1332.  ΡΙΟ ΑΒΕ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ  (1)  1,70

1323.  ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ  (G/G)  1,68

1346.  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ  (Χ2) 1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ