Χαμηλό σκορ στο καραϊσκάκης

Γεια χαρά! Η αλήθεια είναι ότι χθες αγχώθηκα λίγο με την Άρσεναλ. Ειδικά όταν το σκορ έγινε 3-0. Εξάλλου, στον τίτλο είχαμε γράψει, σκοράρει και η Μπόρνμουθ, όχι μόνο τα "κεράσια".Απόψε ολοκληρώνεται η αγωνιστική, με το λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι. Η ομάδα του κόντε, μετά την γκέλα της Λίβερπουλ, μπορεί να…ξεφύγει ακόμη περισσότερο, στην βαθμολογία. Ωστόσο, θεωρώ πως δύσκολα οι "μπλε" θα πάρουν το τρίποντο. Αν θυμάστε πέρυσι, τους στέρησαν ένα πρωτάθλημα. Οι "πετεινοί", δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι. 2/3 γκολ και ισοπαλία βλέπω. 

Όσον αφορά την Σούπερ Λίγκ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει με τη νέα χρονιά στο Γεώργιος καραϊσκάκης. Υποδέχεται στις 19.30, τον Αστέρα Τρίπολης. Παραδοσιακά οι ερυθρόλευκοι επικρατούν. Επειδή ερχόμαστε από γιορτές, πιστεύω θα μπουν λίγα γκολ. Φυσικά, εννοώ το ΑΝΤΕΡ 3.5! Διαβάζοντας το ρεπορτάζ, ο Μπέντο είναι πιθανό να ξεκινήσει τον Μαρίν. Ο Γερμανός, τελευταία φορά που αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα, ηταν στις 15 Οκτωβρίου. Τότε ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανιώνιο 2-0. Πριν λίγο καιρό έτυχε να παρακολουθήσω, ένα παιχνίδι των Αρκάδων. Πολλά τα κενά στην άμυνα. Ο Ελευθερόπουλος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, αλλά χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Να είμαι ειλικρινής, 2 ή 3-0 πιθανά σκορ, όχι παραπάνω..(1,60).

Στο κουπόνι μας, υπάρχει και Copa Del Rey. Η Ρεάλ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Σεβίλλη. Την ερχόμενη Πέμπτη, γίνεται ο επαναληπτικός. Σε πρώτο πλάνο το G/G. Ενδεχομένως να παραταχθούν με αλλαγές. Ρίχτε μια ματιά στα πρόσφατα, μεταξύ τους παιχνίδια. Μόνο το οβερ 3,5 επιβεβαιώνεται. Χρειάζεται βέβαια και η βοήθεια των φιλοξενούμενων. Επομένως το αμφίσκορο (1,70), αποτελεί την δεύτερή μας πρόταση. 

 

Προτάσεις:  Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης  (ΑΝΤΕΡ 3.5) / Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη  (G/G)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ