Φενέρ για πολλούς λόγους…

Γεια χαρά! Νωρίς, νωρίς ανεβάζω τις προτάσεις (Κυριακής), καθώς υπάρχει στην μέση ταξιδάκι. Πιο συγκεκριμένα, προορισμός, είναι η γειτονική μας Τουρκία. Θα αναρωτιέστε, που πηγαίνει ο "τρελός", τέτοια εποχή..Δυστυχώς ή ευτυχώς, όλα γίνονται! Επίσης, γύρω στις 13.00 το μεσημέρι θα τα πούμε από το γήπεδο της Κασίμπασα. Αντιμετωπίζει την Καραμπούκσπορ. Εκεί, λογικά, θα συναντήσω τον γνώριμο σε όλους μας Ίγκορ Τούντορ…

Πέρα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, λίγο πιο δυτικά, στην Ασιατική Τουρκία, διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Φενέρ και Γαλατά. Όπως βλέπετε και στον τίτλο, είναι το σημείο της ημέρας. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα εφτά τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Ο απολογισμός είναι πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Επιπλέον, στο "Σουκρού Σαράτσογλου"η Γαλατά, έχει να πανηγυρίσει, 17 ολόκληρα χρόνια. Διαιτητή, όρισαν τον γνωστό Τσακίρ. Μόνο επιτυχίες μετρά η Φενέρ, με τον καλύτερο ίσως ρέφερι, αυτή την περίοδο. Γκρίνια υπάρχει στις τάξεις των φιλοξενούμενων. Ειδικότερα μετά την ήττα από την Μπασακσεχίρ. Ο άσος στο 1,75 φυσικά παίζεται και μάλιστα από ημίχρονο(για τους πιο τολμηρούς)

Στην Ιταλία, πιθανό ΟΒΕΡ, το Κροτόνε – Τορίνο! Μετά την Κάλιαρι, η ομάδα με τα περισσότερα Όβερ, είναι η Τορίνο. Συ,πλήρωσε ήδη 10 σε 12 παιχνίδια. Προέρχεται δε από έξι συνεχόμενα, και όλα γκολ/γκολ. Η Κροτόνε, ουραγός της βαθμολογίας. Βελτιώνεται μπροστά στο κοινό της. Θεωρούμε, ένα τέρμα, είναι σε θέση να το πετύχει. Εναλλακτική, ο συνδυασμός 2+ΟΒΕΡ, που σαφώς πληρώνει καλύτερα από το 1,65…..

Μία δυάδα σήμερα στο πρόγραμμα! Μελετώντας το κουπόνι, θα διαπιστώσετε και εσείς, πως οι επιλογές είναι περιορισμένες. Μην ξεχνάτε τους διεθνείς που έλλειπαν μεσοβδόμαδα….

 

ΔΥΑΔΑ

1697.  ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  (1)  1,75

1654.  ΚΡΟΤΟΝΕ – ΤΟΡΙΝΟ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,65

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ