Τριάδα από το “Νησί”

Μπορεί αυτή την βδομάδα να επανέρχεται το Τσάμπιονς Λίγκ, ωστόσο έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Ετοίμασα τριάδα για ζητούμενα. Μία επιλογή από Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2. Η αναμέτρηση Μπέρτον – Γουίμπλεντον, θεωρώ πως το σετ είναι λανθασμένο. Δίνει 1,60 ο άσσος σε ομάδα που μετρά τρεις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Αντίθετα η φιλοξενούμενη προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες (τελευταία, νίκη με Πόρτσμουθ). Σε διαφορετικά …φεγγάρια οι δύο σύλλογοι. Τείνω προς την ισοπαλία περισσότερο. Καλή η διπλή ευκαιρία (Χ2) που πληρώνει γύρω στο 2,15!

Η Μπέρμιγχαμ προσφέρεται σε νορμάλ απόδοση, κόντρα στην ντεφορμέ Μπλάκμπερν. Όχι ότι οι γηπεδούχοι..πετάνε, όμως οι επιδόσεις τους εντός κ εκτός έδρας, μας δίνουν την ευκαιρία να κοιτάξουμε προς τα…αριστερά. 3/4 Ήττες η Ρόβερς και 4/4 ΟΒΕΡ (εκτός). 3/4 Νίκες η Μπέρμιγχαμ στο St Andrews! Επιπλέον φέρνει πολύ συχνά 2/3 γκολ. Ο ΆΣΣΟΣ στο 2,35 αποτελεί το σημείο της ημέρας…..

Πιθανόν να σημειωθούν αρκετά γκολ στον αγώνα της Κέμπριτζ με την Γκρίμσμπι (ΟΒΕΡ 2,5). Εκτός από την παράδοση που βοηθάει στα μεταξύ τους, ρίχτε μια ματιά στα αποτελέσματα των ομάδων. 3/4 ΟΒΕΡ 3,5 Η Γκρίμσμπι (εκτός) σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Η Κέμπριτζ θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες στο γήπεδό της, μετά το πρόσφατο 4-0 απέναντι στην Έξετερ….Στις λεπτομέρειες θα κριθούν τα πάντα, μιας και βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ