Τριάδα από το “Νησί”

Καλημέρα σε όλους! Ενδιαφέροντα παιχίδια περιλαμβάνει η αποψινή ημέρα στην Αγγλία. Ξεκινώντας από την Τσάμπιονσιπ, νωρίς το μεσημέρι, διεξάγεται το ντέρμπι του δυτικού Γιορκσάιρ. Υπάρχει έντονη αντιπαλότητα ανάμεσα στην Χάντερσφλιντ και την Λίντς. Σε άλλα παιχνίδια, η Κάρντιφ σωστά δίνεται κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Μπάρνσλεϊ. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στα πλέι οφ. Η Μπάρνσλεϊ να σωθεί. Η ομάδα του Χάρρις, θέλει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην πρώτη εξάδα. Το “Κάρντιφ Σίτυ” αποτελεί φρούριο. Επίσης, μιλάμε για μία από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Η φιλοξενούμενη συμπλήρωσε εννέα αγώνες εκτός έδρας, χωρίς τρίποντο. Η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος δεν νομίζω να βάλει δύσκολα στους Ουαλούς. Ο άσσος αποτελεί το σημείο της ημέρας (1,72).

Όσον αφορά την Α’ κατηγορία, βλέπω έναν ακόμη άσσο. Η Μπέρτον είναι πολύ ανώτερη από την Λίνκολν και εύκολα ή δύσκολα, μπορεί να φτάσει στη νίκη. Η Λίνκολν στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός, μετρά τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Οι γηπεδούχοι ναι μεν φέρνουν συνέχεια ισοπαλίες, ωστόσο διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ και θα έπρεπε να ήταν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στην έδρα τους τρέχουν σερί 4/4 γκολ-γκολ. Η επιτυχία σε πρώτο πλάνο, κόντρα σε ευνοϊκό αντίπαλο. Επιπλέον, βοηθάει η προϊστορία. Μόνο νίκες η Μπέρτον στο “Πιρέλλι Stadium” (1,85).

Στην League 2, πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Όλνταμ και Λεϊτον Όριεντ. Παίζουν ο..κουτσός με τον..στραβό. Άμυνες “πανηγύρια”, στόχος η παραμονή – απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις. Στα μεταξύ τους, το G/G επιβεβαιώνεται σχεδόν πάντα. Σκόραρε και δέχτηκε οχτώ τέρματα η Όλνταμ στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. 4/6 ΟΒΕΡ εκτός, η ομάδα του Λονδίνου….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ