Τρανμίρ στο 2,50

Η σημερινή μας περιοδεία στα πρωταθλήματα της Αγγλίας, θα ξεκινήσει από την 1η κατηγορία. Η Τρανμίρ υποδέχεται την Σριούσμπερι. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την 2η καλύτερη (εντός) επίθεση, σημειώνοντας 13 γκολ. Έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, χρειάζεται βαθμούς. Συμπλήρωσε 5/5 ΟΒΕΡ.Η Σριούσμπερι πετυχαίνει τέρμα με το..σταγονόμετρο. Μακριά από την έδρα της δεν πείθει. Το μομέντουμ ευνοεί την Τρανμίρ και ο ΑΣΣΟΣ αξίζει…(2,50). Περιμένω να δούμε γκολ στην αναμέτρηση της Τζίλιγχαμ με την Σάουθεντ. 4/6 ΟΒΕΡ η Τζίλιγχαμ, η Σάουθεντ αναζητά νέο προπονητή. Επιπλέον, η φιλοξενούμενη ομάδα, τρέχει μίνι σερί 2/2 ΟΒΕΡ 3,5 ενώ αποκλείστηκε στο Λιγκ Τρόφι.

Στην Πρέμιερ, ποντάρεται η Γουότφορντ. Αν δεν κερδίσει και τώρα, πότε θα το κάνει! Νίκη ψυχολογίας, αναζητά η Έβερτον. Ο Μάρκο Σίλβα παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιΝιούπορτ ά. 3/3 ήττες και 12 γκολ στο παθητικό τους τα ζαχαρωτά. Η Μπέρνλι έχει ήδη μαζέψει βαθμούς αρκετούς. Θα λείψει ο πολύτιμος Κόρκ. Το διπλό στο 2,35!

Από την Τσάμπιονσιπ κρατάμε το ΟΒΕΡ της Μπρίστολ Σίτι. Πολλά τα προβλήματα στο στρατόπεδο της Ρέντινγκ Μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία. Σε πτώση ο άσσος….Στην League 2 η Νιούπορτ είναι αήττητη στην έδρα της (3-2-0). Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Αλλοπρόσαλλη η Καρλαϊλ, δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Τελευταία πρόταση από την Σκωτία. Η Μάδεργουελ μετρά 4 νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Σεντ Μίρεν φέρνει συχνά ισοπαλίες (2/2). Εκτός έδρας δεν έχει νίκη (0-0-3). Αρκετά ελκυστικό το 1,75

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ