Τρία σημεία και ένα ΟΒΕΡ!!!

Γεια χαρά! Δεν κύλησε καλά η χθεσινή μέρα, όσον αφορά τα παιχνίδια του Europa League. Αντίθετα, το μονό αποδεκτό (Φλουμινένσε όβερ), επαληθεύτηκε με επιτυχία. Σήμερα Παρασκευή, το πρόγραμμα είναι κάτω του μετρίου. Αμφίρροπες αναμετρήσεις και πρωταθλήματα, στα οποία δεν δίνω ακόμη ιδιαίτερη βάση. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Πρέμιερ Λίγκ, ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ. Ο Κλόπ αήττητος μέχρι στιγμής, απέναντι στους "μεγάλους". Μόλις μία ήττα από την Μάντσεστερ Γιουν. Η απουσία του Τζόν Τέρι είναι ένα πλήγμα για τους Λονδρέζους. Αν επέλεγα κάτι, αυτό θα ήταν τα πολλά γκολ…

Στην Α' κατηγορία της Ισπανίας, η Μπέτις είναι ικανή να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Αντίπαλος η Γρανάδα, έχοντας αποκομίσει μόνο έναν βαθμό στις τρείς πρώτες αγωνιστικές. Ευάλωτη αμυντικά, θα παλέψει για να σώσει την χρονιά. Η παράδοση είναι με τους γηπεδούχους. Στα τελευταία 20 παιχνίδια, η Μπέτις κέρδισε 13 φορές. Την περασμένη βδομάδα επικράτησε εκτός έδρας της Βαλένθια. Ο Πογέτ (πρώην ΑΕΚ) θα καθίσει στην εξέδρα. Άσος…(1,75)

Η Μπρέντα (Β' Ολλανδίας) μπορεί να δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια στο Βαλβαϊκ (μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα), ωστόσο απόψε έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Μακριά από το γήπεδό της, αποδίδει καλύτερα (2/2). Μαζεύτηκαν απουσίες στους γηπεδούχους, μεσοαμυντικά κυρίως. Η ομάδα του Μαρίνους Ντεκάαζεν, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχο την πρώτη θέση. Αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης. Παίζεται το 1,85

Ρίχτε μια ματιά και στο διπλό της Χάμαρμπι (Α' Σουηδίας). Καλή προϊστορία κόντρα στην Γιόνσεπινγκ (3-1-0). Ανασταλτικά τα πηγαίνει περίφημα. Δεν παίρνει όμως εύκολα νίκες και αυτό φέρνει γκρίνια. Η Γιόνσεπινγκ δέχτηκε εννέα τέρματα στα τρία τελευταία. Δύσκολα θα κινδυνέψει. Στην έδρα της αντιμετωπίζει διαφορετικά και προσεχτικά τον κάθε αντίπαλο. Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, η Χάμαρμπι οφείλει να κερδίσει. (2,20)

Τέλος, στην Β' Γαλλίας πιθανόν να σημειωθούν πάνω από δύο γκολ, στον αγώνα της Μπούργκ Περόνας με την Χάβρη. Χωρίς νίκη εντός η Μπούργκ, σκοράρει και δέχεται τέρματα με ευκολία. Αήττητη η Χάβρη εκτός (1 νίκη/2 ισοπαλίες). Πέρυσι τα μεταξύ τους ολοκληρώθηκαν με ΟΒΕΡ 3,5. Αυτή την φορά θα επιλέξω το ΟΒΕΡ 2,5, το οποίο πληρώνει εξίσου καλά…(2,00). 

 

ΔΥΑΔΑ

552.  ΜΠΕΤΙΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ  (1)  1,75

543.  ΒΑΛΒΑΪΚ – ΜΠΡΕΝΤΑ  (2)  1,85

 

ΔΥΑΔΑ

518.  ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ  (2)  2,20

527.  ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΧΑΒΡΗ  (ΟΒΕΡ)  2,00

 

Καλή επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ