Το δυνατό μας σημείο

Χαιρετώ την παρέα και να ευχηθώ καλή στοιχηματική σεζόν με πολλά κέρδη και πρωτίστως υγεία. Ξεκίνησε από χθες η Πρέμιερ της Αγγλίας, με την Άρσεναλ να κάνει την ανατροπή σε λίγα λεπτά. Η Λέστερ προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο οι "κανονιέρηδες" του Βενγκέρ και χάρη στους πολύτιμους Λα καζέτ και Ζιρού, "έκλεψαν" τη νίκη στο 85'. 

Όσον αφορά τα σημερινά παιχνίδια, η Λίβερπουλ θα παραταχθεί με απουσίες στο Γουότφορντ. Θέλει προσοχή το συγκεκριμένο ζευγάρι. Θεωρώ πως δεν αξίζει το διπλό στο 1,45. Ακολουθεί ευρωπαϊκό ταξίδι στην Γερμανία (Χόφενχαϊμ). Η πρωταθλήτρια Τσέλσι έχει και αυτή τα θεματάκια της, αλλά με αντίπαλο την Μπέρνλι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Φέτος η Σαουθάμπτον πραγματοποίησε καλές μεταγραφές, με σπουδαιότερη τον έμπειρο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο στον πάγκο της. Δικαίως είναι το φαβορί κόντρα στην Σουόνσι! 

Στην Β' κατηγορία, η Μάνσφιλντ μπορεί να επικρατήσει της νεοφώτιστης Φόρεστ Γκρίν. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ τις πέντε φορές που συναντήθηκαν οι δύο σύλλογοι (5-0-0). Ενισχύθηκε τώρα το καλοκαίρι και ανήκει στα φαβορί για απευθείας άνοδο. Περιμένω να κάνει σεφτέ στις νίκες, καθώς την προηγούμενη βδομάδα έφερε ισοπαλία στην έδρα της κρου. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την "μαχητικότητά" τους από την πρώτη αγωνιστική. Δεν θα τα παρατήσουν εύκολα και γενικά επικρατεί καλό κλίμα. Βάση απόδοσης πάντως ο άσος είναι σωστή επιλογή..(1,70)

Στην συνέχεια, λέω να ρισκάρω με τον άσο της Πλίμουθ. Ανέβηκε φέτος στην League 1. Σε αυτά τα πρωταθλήματα, το ρίσκο πολλές φορές επαληθεύεται! Έμπειρη και δυνατή ομάδα η Τσάρλτον. Πρώτος επίσημος αγώνας στο γήπεδό της. Γκρίνια με το καλημέρα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Η ήττα στην πρεμιέρα, συνοδεύτηκε με βαρύ αποκλεισμό στο Λιγκ καπ. Ο προπονητής ανέλαβε την ευθύνη, καθώς έγιναν αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Έδωσε πάντως το σύνθημα για συσπείρωση. Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν με 2/2 επιτυχίες, όμως οι απουσίες δύο βασικών της στελεχών, ίσως κάνουν την διαφορά. Αξίζει ο άσος στο 2,40! Παίζεται και σε ζητούμενα επίσης…

Για το τέλος, ειδικό στοίχημα. Τσέστερ-Χάλιφαξ ΟΒΕΡ 2.5 και Πόρτ Βεϊλ – Γουίκομ G/G! Η Τσέστερ δεν άρχισε καλά τις υποχρεώσεις της και υπάρχει μία..πίεση. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα στην Χάλιφαξ, αλλά με βελτιωμένη την επιθετική της λειτουργία. Βάση προϊστορίας, το ΟΒΕΡ προτείνεται (1,65). Στο δεύτερο ζευγάρι, η ισοπαλία και το 1-1 έχουν τον πρώτο λόγο. 12/14 μεταξύ τους έληξαν με γκολ/γκολ. Φουριόζες και ορεξάτες από την αρχή του πρωταθλήματος. Ελκυστικό το 1,70!. 

Εκτός Αγγλίας, ξεχώρισα την Αούστρια Βιέννης και  την Λόκερεν (καινούργιος προπονητής).

 

ΔΥΑΔΑ

1042. Μάνσφιλντ – Φόρεστ Γκρίν  (1)  1,70

1031. Πλίμουθ – Τσάρλτον  (1)  2,40

 

ΔΥΑΔΑ

1016.  Τσέστερ – Χάλιφαξ  (ΟΒΕΡ 2.5)  1.65

1044.  Πόρτ Βεϊλ – Γουίκομ  (G/G)  1.70

 

καλή επιτυχία!!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ