Τον πρώτο λόγο η Μετς

Καλησπέρα και καλό Σαβ/Κύριακο να έχουμε! Σε κάποια φάση χθες, ήμουν αρκετά αισιόδοξος, όσον αφορά πιθανή πρόκριση του Ολυμπιακού στα προημιτελικά. Ειδικά από την στιγμή που είχαμε δώσει και τα Fun Bets εδώ στο σάιτ. Σήμερα, το σημείο της ημέρας, είναι στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Η Μετς φιλοξενεί στο "Saint Symforian"την Μπαστιά. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Παλεύουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, απέναντι σε "ισχυρές" όμως ομάδες (Ρεν, Σεντ Ετιέν). Αγνοόυν το τρίποντο εδώ και πέντε αγωνιστικές. Βασίσονται κυρίως στο γήπεδό τους(3-5-0). Σκοράρουν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει ενισχυθεί ο σύλλογος και εύκολα ή δύσκολα μπορεί να σώσει την χρονιά (Μπίσεβατς πολυτιμότερος). Όσον αφορά την Μπαστιά, παρουσιάζει μία προβληματική εικόνα το τελευταίο διάστημα. Το κυριότερο, ότι δεν παίρνει βαθμούς εκτός έδρας (1-1-11). Επίσης στον δεύτερο γύρο δεν πανηγύρισε ακόμη νίκη. Διακρίνεται έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών της, της διοίκησης και γενικά στα αποδυτήρια. Ο κόσμος μάλιστα πήγε στην τελευταια προπόνηση και αποδοκίμασε τους παίχτες. Πολύ συχνά δεχόμαστε κόκκινες κάρτες, δήλωσε ο Αλμέιδα. Ο ΑΣΟΣ μπαίνει στις επιλογές μας (2,05). 

Περνάμε στην Β' Γερμανίας. Η Μπραουνσβαϊγκ χρειάζεται άμεσα να βρει ξανά το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο. Επικράτησε δύσκολα της Φορτούνα εκτός. Στην έδρα της δεν κέρδισε στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε. Θυμίζω στόχο έχει να είναι στην πρώτη τριάδα και να ανεβεί στην Budesliga. Με δύο μόλις επιτυχίες εδώ και 64 μέρες περίπου, δεν το λες πρόοδο. Η Χαϊντενχαϊμ ταξίδεψε με πολλές – σημαντικές απουσίες. Ο coach είπε πως αυτό το υλικό έχουμε..με αυτό θα πορευτούμε. Περίπου στα ίδια επίπεδα με την Μπραουνσβαϊγκ. Ωστόσο ξέμεινε ουσιαστικά από στόχους-επιδιώξεις. Στην 6η θέση της βαθμολογίας, συγκεντρώνοντας έως τώρα 35 πόντους. Δεν είναι ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες-κάνει παιχνίδι. ΑΣΟΣ επομένως και εδώ (2,00). 

Τέλος, η Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, περιλαμβάνει απόψε δύο αναμετρήσεις. Γιατί τόση αξία ο άσος της Σέφιλντ Γουέν?!? Χαμηλό το 1,70…Η Ρέντινγκ μπορεί να μην σκόραρε στα τρία τελευταία εκτός, ούτε κατάφερε να επικρατήσει. Όμως οι δύο σύλλογοι έχουν κοινό στόχο, την διατήρησή τους στα πλέι οφ-πρώτη εξάδα. Η Σέφιλντ ηττήθηκε από την πολύ μέτρια φέτος Άστον Βίλα. Ολοκλήρωσε τον αγώνα και με 10 ποδοσφαιριστές. Ισοπαλία (Χ) το πιο πιθανό αποτέλεσμα..(1-1). 

 

ΤΡΙΑΔΑ ή ΣΥΣΤΗΜΑ

675.  ΜΕΤΣ – ΜΠΑΣΤΙΑ  (1)  2,05

673.  ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ  (1)  2,00

506.  ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΡΕΝΤΙΝΓΚ  (Χ)  3,40

 

Καλή Επιτυχία!!!!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ