Συνεχίζουμε με Ρέντινγκ

Καλημέρα αδέρφια! Μετά την Γκαζελέκ χθες, σειρά παίρνει η Ρέντινγκ. Τριάδα από Αγγλία και ένα γερμανικό, περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Στην Τσάμπιονσιπ, οι”ρόγιαλς” βρίσκονται μόλις πέντε βαθμούς, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μαθηματικά δεν έχουν σωθεί ακόμη. “Κλειδώνει” η παραμονή, εφόσον επικρατήσουν της Ίπσουιτς. Υπάρχουν σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν. Παρέμειναν για τρίτο σερί παιχνίδι, δίχως τρίποντο, αυτή την φορά στο Σέφιλντ (Γιουν.). Η Ίπσουιτς περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν. Μετρά 4/6 ήττες, ήδη φτιάχνεται το νέο πλάνο. Δυσκολεύεται στο Ρέντινγκ, εννέα χρόνια τώρα. Πιθανός ο ΑΣΟΣ (1,70)

Η Χέρτα ανήκει στις ομάδες, που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κέρδισε εύκολα την Αϊντραχτ εκτός έδρας. Αυξάνονται οι ελπίδες της, εάν ξεπεράσει και το αποψινό εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ. Συμπλήρωσε 3/3 ΟΒΕΡ και 4/5 συνολικά. Οι φιλοξενούμενοι, με τη νίκη επί της Μαϊντζ, είναι αδιάφοροι πλέον βαθμολογικά. Παίζουν μονάχα για το γόητρο. Δύο ήττες, δύο ισοπαλίες στο Βερολίνο….Στο διαδίκτυο βλέπω κάτι δυαράκια…Η ελληνική εταιρεία μας προσφέρει τον άσο στο 1,85!

Αφήνουμε για το τέλος, το ειδικό στοίχημα! Δύο ΟΒΕΡ 2,5 στις αναμετρήσεις Μπέρι – Πόρτσμουθ και Τσέστερφιλντ  – Γουίκομ. Όσον αφορά το παιχνίδι του “Γκιγκ Λέιν, είναι αδιάφορο, οι ομάδες παίζουν ελεύθερα και επιθετικά. Βάση αποδόσεων, αξίζει η κόντρα των “Πομπέι επίσης, λόγω μεγαλύτερης απογοήτευσης. Η Γουίκομ κερδίζοντας σήμερα και την Στίβενεϊτζ μετά, ανεβαίνει επισήμως κατηγορία! Η Τσέστερφιλντ υποβιβασμένη πλέον, κοιτάει το..αύριο, δεν πείθει η αμυντική της λειτουργία..

 

ΔΥΑΔΑ

898.  ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ  (1)  1,70

862.  ΧΕΡΤΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  (1)  1,85

 

ΔΥΑΔΑ

871.  ΜΠΕΡΙ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,85

881.  ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΓΟΥΙΚΟΜ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,65

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ