Συνεχίζει η Τσέλσι

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες/οντες. Απόψε το πρόγραμμα φαίνεται να είναι ελπιδοφόρο για κέρδη. Έχω εντοπίσει τουλάχιστον δέκα παιχνίδια, από τα οποία όμως πρέπει να επιλέξω τα τέσσερα. Βέβαια, αυτό γίνεται σχεδόν κάθε Σάββατο. Οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο προσεχτικοί και επιφυλακτικοί…

Ξεκίνημα με Πρέμιερ Λίγκ! Στις 19:30 η Τσέλσι υποδέχεται στο Δυτικό Λονδίνο, την Τότεναμ. Πρώτη φορά φέτος, η ομάδα του Κόντε οδηγεί την…κούρσα στο πρωτάθλημα. Συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ δεν παραβιάστηκε η εστία της. Ο Ντιέγκο Κόστα πέτυχε το δέκατό του τέρμα και ακολουθεί ο Αγκουέρο, στον πίνακα των σκόρερ. Οι "πετεινοί" την περασμένη Τρίτη αποκλείστηκαν οριστικά, από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λίγκ, καθώς ηττήθηκαν εκτός έδρας (Μονακό). Στην Αγγλία, σε 12 αγωνιστικές, δεν έχουν χάσει ακόμη. Η αρνητική παράδοση στο "Stamford Bridge" σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα τραυματισμών(Λαμέλα κυρίως), μας οδηγούν στον άσο (1,60). 

Περνάμε μία κατηγορία παρακάτω. Στην Τσάμπιονσιπ, η Άστον Βίλα εύκολα ή δύσκολα, είναι σε θέση να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κάρντιφ. Μετρά έξι σερί θετικά αποτελέσματα,τρεις επιτυχίες και τρεις ισοπαλίες. Ανεβαίνει σιγά σιγά βαθμολογικά. Απέναντι στην Μπραϊτον, μπορούσε τη νίκη, αλλά στάθηκε άτυχη σε κρίσιμα σημεία. Η Κάρντιφ δεν λέει πολλά, μακριά από την Ουαλία. Παραμένει…χαμηλά στην κατάταξη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην αμυντική της λειτουργία. Σε τιμή ευκαιρίας ο άσος των "χωριατών" (1,80). 

Όσον αφορά την Β' Αγγλίας, η Γουίκομ έχει πολύ καλή προϊστορία, απέναντι στην Χάρτλπουλ. Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι γηπεδούχοι κερδίζουν συνεχώς. Η Χάρτλπουλ εκτός, δεν πείθει. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα, δεχόμενη έως τώρα 20 γκολ. Η Γουίκομ τρέχει σερί (3/3)! Στόχος είναι τα πλέιο-οφ. ΑΣΟΣ με 1,75!!!!

Τέλος, ένα πιθανό και δυνατό ΟΒΕΡ, είναι η αναμέτρηση της Μπραϊτον, απέναντι στην Φούλαμ. Στα μεταξύ τους, συνηθίζουν να μπαίνουν γκολ. Ποιός ξεχνάει άλλωστε το περσινό 5-0. "Τρένο" πηγαίνουν οι "γλάροι". Δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση, με 18 τέρματα στο ενεργητικό τους. Οι Λονδρέζοι αποδίδουν πολύ καλύτερα, όταν φεύγουν από το "Craven Cottage". Ήδη μετρούν τέσσερις νίκε ςκαι μία μόλις ήττα. Ελκυστικό το 1,85, μπαίνει φυσικά στις επιλογές μας…

Στην Τουρκία, (15.00). η Κασίμπασα, ταξιδεύει μέχρι το Ακισάρ. Η Ακίσασπορ είναι τρίτη από το τέλος. Μόλις ένα τρίποντο στην έδρα της, ενώ δυσκολεύεται στο γκολ…Όπως είδα και από κοντά την ομάδα του Ερντογάν, αν βρει κενούς διαδρόμους (που θα βρει), θα φύγει με το διπλό. Ένα διπλό που πληρώνει 3,00 κα αξίζει!!!!!!!!!

Η Νασιονάλ Μαδεϊρα επίσης παίρνει ποντάρισμα, από χθες. "Τελικός" κρίνεται το παιχνίδι με την Εστορίλ. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, κόσμος και διοίκηση, περιμένουν την δικαίωση σήμερα, για διάφορους λόγους..Δεν λέμε όχι στο 2,15!!!!! Εστορίλ (1-2-2 εκτός)

 

ΔΥΑΔΑ

857.  ΤΣΕΛΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ  (1)  1,60

794.  ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΚΑΡΝΤΙΦ  (1)  1,80

 

ΔΥΑΔΑ

779.  ΓΟΥΙΚΟΜ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ  (1)  1,75

797.  ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΦΟΥΛΑΜ   (ΟΒΕΡ)  1,85

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

744. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ  (2)  3,00

841.  ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ  (1)  2,15

 

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ