“Στένεψαν” τα περιθώρια για Νοτς Κάουντι

Καλημέρα! Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και απόψε θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τα πρωταθλήματα της Αγγλίας! Δεν διεξάγεται η Πρέμιερ Λίγκ λόγω κυπέλλου. Ωστόσο υπάρχει αγωνιστική δράση, μεσοβδόμαδα, εκεί όπου ξεζωρίζει το ντέρμπι Λίβερπουλ – Τσέλσι. Πάμε να δούμε, τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα…

Στην Β' κατηγορία, η Νοτς Κάουντι υποδέχεται την Κρόουλι. Προς το παρόν στο διαδίκτυο, ποντάρονται οι φιλοξενούμενοι. Βέβαια, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορεί κάλλιστα να αλλάξει αυτό. Η Κρόουλι, εκτός έδρας, μετρά τις περισσότερες ήττες (8). Παράλληλα, διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες (ήδη 27 τέρματα παθητικό). Προέρχεται από νίκη επί της Χάρτλπουλ. Οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε, σύμφωνα με δηλώσεις του Ντέρμοτ Ντράμι, καθώς η εμφάνιση της ομάδας του δεν ήταν και η καλύτερη. Ο δεύτερος σύλλογος από το Νότιγχαμ, συνεχίζει να προβληματίζει σε όλους τους τομείς. Τελευταία φορά που πανηγύρισαν τρίποντο, οι ποδοσφαιριστές του Σέρινταν, ήταν στις 11 Νοεμβρίου. Είχαν επικρατήσει τότε, της Μπόρεχαμ για το FA Cup. Βαθμολογικά, βρίσκονται δεύτεροι από το τέλος. Ώρα μηδέν για τις "καρακάξες". Στένεψαν τα περιθώρια, δεν θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες ακόμα. Η παράδοση είναι με το μέρος τους (μία ισοπαλία και 3 νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα). Προσωπικά, πιστεύω αξίζει ο άσος (2,10). 

Όσον αφορά τη Νάσιοναλ, Λίγκ, η Ίστλιχ ξεκουράστηκε το περασμένο Σαβ/Κύριακο. Αντιμετωπίζει τώρα, την Γουόκινγκ, η οποία έχει τις ίδιες επιδόσεις με την Κρόουλι, που αναφέραμε παραπάνω (εκτός έδρας). Συμπλήρωσε τέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα η Ίστλιχ, Υπέστη όμως βαριά ήττα στο κύπελλο, από την Μπρέντφορντ. Έμεινε πίσω στην βαθμολογία και χρειάζεται ανάκαμψη! Σε φυσιολογικά επίπεδα κινείται ο άσος (1,65). 

Άφησα για το τέλος, δύο ειδικά στοιχήματα (ΟΒΕΡ 2,5). Πρόκειται για τα παιχνίδια Ρότσντεϊλ – Χάντερσφιλντ και Καρλάιλ – Μπάρνετ. Η Χάντερσφιλντ θα παραταχθεί με βασικούς. Μόνο ΟΒΕΡ φέρνει, όποτε παίζει στο "Spotlad Stadium". Η Καρλάιλ είναι ομάδα του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Άναρχο ποδόσφαιρο και με θέματα στην αμυντική της λειτουργία. Η Μπάρνετ ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα μακριά από το γήπεδό της (6-4-3). Επομένως τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο. 

 

ΔΥΑΔΑ

1602.  ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΡΟΟΥΛΙ  (1)  2,10

1568.  ΙΣΤΛΙΧ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ  (1)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

1582.  ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ  (ΟΒΕΡ)  1,75

1595.  ΚΑΡΛΑΙΛ – ΜΠΑΡΝΕΤ  (ΟΒΕΡ)  1,60

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ