Σπάει το ρόδι ο Τζόλα

Καλησπέρα! Προαναγγείλαμε χθες, το τι μας περιμένει μεσοβδόμαδα. Εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λίγκ, υπάρχει και η Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Φυσικά ξεχωρίζει το Λίβερπουλ – Τσέλσι, αλλά είναι προτιμότερο να μην ασχοληθώ στοιχηματικά! Θα κάτσω με την ηρεμία μου, να το παρακολουθήσω. Σημείο της ημέρας, είναι ο άσος της Μπέρμιγχαμ. Εδώ και περίπου δύο μήνες, ο σύλλογος έχει αποκτήσει καινούργιο προπονητή, τον γνωστό σε όλους μας, Τζανφράνκο Τζόλα. Ωστόσο, νίκη ακόμη δεν επιτεύχθηκε, Συμπληρώθηκαν εφτά αγωνιστικές, πιο πρόσφατη ήττα με αντίπαλο τη Νόργουιτς. Απέναντι στην Ρέντινγκ, διατηρεί πολύ καλή παράδοση, καθώς μετρά μόνο επιτυχίες τον τελευταίο καιρό. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα. Ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Θεωρώ, πως ο άσος στο 2,40 αξίζει! Εμπιστευόμαστε επομένως, Μπέρμιγχαμ, θέτοντας ως στόχο, την επιστροφή στις νίκες. 

Οι μεταγραφές, ολοκληρώνονται απόψε αργά το βράδυ. Η Μπάρνσλεϊ βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από σερί θετικά αποτελέσματα. Στο γήπεδό της παίζει πάντα "ανοιχτά". Όσον αφορά την Γούλβς, κέρδισε μέσα στο Άνφιλντ και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου. Τώρα θα υποδεχτεί την Τσέλσι του Κόντε, σε μία εξίσου δύσκολη αναμέτρηση. Πάμε με το ΟΒΕΡ 2,5. Οι "λύκοι" επίσης είναι φορμαρισμένοι και μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. (1,65)

Τέλος, η Σουόνσι, φαίνεται να αλλάζει ψυχολογία. Ο νέος τεχνικός, έδωσε ήδη το..στίγμα του, μετά την τεράστια νίκη επί της Λίβερπουλ, την περασμένη βδομάδα. Σήμερα παίζει με την "λαβωμένη" Σαουθάμπτον, στο "Liberty". Οι "κύκνοι" ξεκουράστηκαν τώρα το Σ/Κ και αναμένεται να βγάλουν περισσότερη φρεσκάδα. Αντίθετα οι "Άγιοι" αγωνίζονται συνεχώς και ίσως εμφανιστούν σημάδια κόπωσης. Ο άσος στο 3,00 ποντάρεται…

 

ΔΥΑΔΑ

2032.  ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ  (1)  2,40

2031.  ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΓΟΥΛΒΣ  (ΟΒΕΡ)  1,65

 

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

2050.  ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  (1)  3,00

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ