Σκοράρουν Βέλγιο και Βοσνία

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Δεν συνηθίζω να μένω αποστασιοποιημένος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τέσσερις μέρες διήρκησε το ρεπό μας. Όταν έχει Εθνικές, καλώς ή κακώς ξεφεύγεις από το πρόγραμμα. Θεώρησα λογικό, το να  απέχω, ! Σε μεγάλο βαθμό, πιστεύω πως δικαιώθηκα. Αν θυμάστε τα προηγούμενα χρόνια, έκανα ένα ρεπό και αυτό ήταν την Δευτέρα. Για φέτος δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Ό,τι γίνεται πάντως υπάρχει ενημέρωση στα social media! 

Όσον αφορά το στοίχημα απόψε, δεν προυποθέτει δυνατά πονταρίσματα. Η βδομάδα που διανύουμε είναι αφιερωμένη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Εθνική μας βρίσκεται στον 8ο όμιλο και φιλοξενεί στο Γ. Καραϊσκάκης την Κύπρο. Ένας ύμνος θα ακουστεί στο γήπεδο! Εξετάζοντας τις αποδόσεις, ναι μεν φαβορί η ομάδα του Σκίμπε, αλλά οι Κύπριοι έδειξαν σημάδια ανάκαμψης. Βάση της αγωνιστικής τους παρουσίας, μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση. Προσωπικά, ασχολήθηκα με το Βέλγιο – Βοσνία. Το g/g μοιάζει να είναι η καλύτερη επιλογή. Απουσίες στην άμυνα για τους γηπεδούχους. Από την μέση και μπροστά όμως, υπάρχει ποιότητα. Οι Βόσνιοι έριξαν πεντάρα στην "αδύναμη" Εσθονία. Καλή παράδοση, όταν συναντούν τους Βέλγους. Μόνο ΟΒΕΡ και γκολ στα μεταξύ τους…(1,75 το αμφίσκορο).

Η δυάδα ολοκληρώνεται, με τον άσο της Κρισιούμα. Μονόπλευρο θα έλεγα πως είναι το ενδιαφέρον. Η Βίλα Νόβα σχεδόν μαθηματικά έχει σωθεί. Ναι μεν μία ήττα στα εφτά τελευταία, ωστόσο δεν πείθει με την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Δυνατοί, εντός έδρας, μετρώντας οχτώ νίκες και δύο μόλις ήττες. Ο άσος πληρώνει φυσιολογικά (1,77) και μπαίνει στο παιχνίδι μας…

Αύριο θα πούμε περισσότερα…..

 

ΔΥΑΔΑ

2314,  ΒΕΛΓΙΟ – ΒΟΣΝΙΑ  (G/G)  1.75

1291.  ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ  – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ  (1)  1,77

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ