Σε φόρμα η Γκεϊτσχεντ

Καλημέρα! Μετά το χθεσινό ρεπό μας, επιστρέφουμε, έχοντας μπροστά μας πλούσιο πρόγραμμα. Κύπελλα Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, εμβόλιμη αγωνιστική σε Α'/ Β΄Ιταλίας κλπ..Το σημείο της ημέρας, προέρχεται από την Κόνφερενς. Συγκεκριμένα, επιλέγουμε το διπλό της Γκεϊτσχεντ. Αντιμετωπίζει την τελευταία της βαθμολογίας Γκίσελι. Σε φόρμα βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι. Συμπλήρωσαν τρεις συνεχόμενες επιτυχίες, ενώ τέσσερις αγωνιστικές είναι αήττητοι. Μακριά από το γήπεδό τους, μετρούν 4 νίκες, 4 ήττες. Παράλληλα διαθέτουν την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 27 γκολ ενεργητικό. Όσον αφορά την Γκίσελι, υπέστη συντριβή στο Nailsworth(Forest Green). Σχεδόν πάντα φέρνει ΟΒΕΡ στην έδρα της. Το διπλό προσφέρεται σε ικανοποιητικές τιμές και μπαίνει στο παιχνίδι μας…(1,90). 

Στο Κύπελλο Γερμανίας, η Χέρτα έχει φιλοδοξίες για κάποια διάκριση. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ τον τελευταίο καιρό. Το Σ/Κ που μας πε΄ρασε, υποχρέωσε την Κολωνία στην πρώτη της φετινή ήττα. Αυτή την στιγμή βρίσκεται τρίτη στηνβαθμολογία. Ευνοϊκότερο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να βρει στην δεύτερη φάση του κυπέλλου. Η Σαν Πάουλι έχει πάρει την…κατιούσα εδώ και κάτι βδομάδες. Μόνη, στον…πάτο της βαθμολογίας. Νέα απώλεια βαθμών, στην έδρα της Σαντχάουζεν. Το διπλό στο 1,75 έχει τύχη! Δεν πιστεύω άλλωστε η ομαδα του Αμβούργου να δώσει πρωτεραιότητα στον θεσμό. Πιθανόν να δούμε αλλαγές από τον Λίνεν. 

Ολοκληρώνω με δύο ειδικά στοιχήματα. Ένα ΟΒΕΡ 2,5 και ένα ΑΝΤΕΡ 2,5. Παραδοσιακά στις αναμετρήσεις της Ίστλιχ με την Τορκί, σημειώνονται γκολ εκατέρωθεν. Βέβαια στα δύο τελευταία παιχνίδια τους, καμία από τις ομάδες δεν βρήκε τον δρόμο προς τα..δίχτυα. Ευκαιρία λοιπόν να επιστρέψουν! Εντός, οι γηπεδούχοι έχουν την δέυτερη καλύτερη επίθεση,σημειώνοντας έως τώρα 14 γκολ. Αντίθετα η Τορκί δεν θυμίζεται για τις αμυντικές της αρετές εκτός έδρας. Καλή επιλογή το 1,75! Λίγα τέρματα περιμένω στο τοπικό ντέρμπι της Πίζας με την Βερόνα. Από την μία πλευρά, η Πίζα η οποία σκοράρει και δέχεται γκολ με το…σταγονόμετρο. Από την άλλη η Βερόνα , η οποία εκτός έχει δεχτεί μόλις πέντε τέρματα, ενώ σκοράρει κατά ριπάς. Ναι μεν διπλό, αλλά με λίγο άγχος-δυσκολία..(1,60). 

 

ΔΥΑΔΑ

1889.  ΓΚΙΣΕΛΙ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ  (2)  1,90

1891.  ΙΣΤΛΙΧ – ΤΟΡΚΙ  (ΟΒΕΡ)  1,75

 

ΔΥΑΔΑ

1914.  ΣΑΙΝΤ ΠΑΟΥΛΙ – ΧΕΡΤΑ  (2)  1,75

1869.  ΠΙΖΑ – ΒΕΡΟΝΑ  (ΑΝΤΕΡ)  1,60

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ