Πρώτη νίκη στο “Μαδριγάλ”

Καλημέρα! 50% επιτυχία είχαμε χθες, με τον άσο της Μπλάκμπερν και τα ειδικά στοιχήματα. Στο επίκεντρο σήμερα, βρίσκονται η Σουηδία, η Ισπανία, η Τουρκία και η Ιταλία

Η Τρέλεμποργκ, είναι από τις ομάδες που εντυπωσιάζουν τον τελευταίο καιρό. Αρχή της χρονιάς, ο στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Αυτή την στιγμή, διεκδικεί ακόμη και την άνοδο. Είναι αήττητη στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας. Μαθηματικά, μπορεί να ελπίζει στην τρίτη θέση. Η Ντέγκερφορς, συμπλήρωσε δύο συνεχόμενες ήττες. Απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Το προγραμμα δεν την ευνοεί ιδιαίτερα. Πάντως η προϊστορία είναι με το μέρος της. Το μομέντουμ λέει άσο και θα "στηρίξουμε" τους γηπεδούχους! (1,63).

Άλλη μία ομάδα που θα εμπιστευτούμε, είναι η Βιγιαρεάλ. Προέρχεται από νίκη επί της Ζυρίχης για το Γιουρόπα Λίγκ και μάλιστα με ανατροπή. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της επιτυχίας, στο γήπεδό της. Η Σοσιεδάδ είναι ο κατάλληλος αντίπαλος. Δεν αποτελεί φόβητρο για τα κίτρινα "υποβρύχια". Κάνει μέτριες εμφανίσεις έως τώρα. Επιπλέον, φέρνουν συχνά 2/3 γκολ. Ναι μεν υπάρχουν κάποιες απουσίες στην Βιγιαρεάλ, ωστόσο το ποιοτικό της ρόστερ, μπορεί να μας οδηγήσει στον άσο (1,75)! 

Για την συνέχεια ειδικό στοίχημα. Στην Τουρκία, η Οσμανλίσπορ είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση. Χαμηλός ο άσος, απέναντι στην Αδάνασπορ. Προτιμώ το ΟΒΕΡ 2,5 που πληρώνει πολύ καλύτερα (1,70). Η γηπεδούχος έπαιξε Ευρώπη την Πέμπτη. Αν κοιτάξει κανείς τι παίχτες διαθέτει φέτος, θα διαπιστώσει πως βγαίνουν άνετα δύο ενδεκάδες. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Η Αδάνασπορ από την άλλη, δημιουργεί με ευκολία φάσεις. Πιστεύω δεν θα έχει την ατυχία της προηγούμενης βδομάδας και θα βοηθήσει στο να δούμε γκολ και θέαμα… Η Κάλιαρι υποδέχεται την Αταλάντα στην Σαρδηνία. Μόνο το G/G προκύπτει στο συγκεκριμένο ζευγάρι. 3/3 οβερ+γκολ μέχρι στιγμής. Σε γενικές γραμμές, είναι μία αμφίρροπη αναμέτρηση. Ομάδες που δίνουν βάση στην επίθεση και κάνουν τελικές. Ξεκινάμε από το 1-1….

 

ΔΥΑΔΑ

845.  ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ  (1)  1,75

813.  ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΑΔΑΝΑΣΠΟΡ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

828.  ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ  (1)  1,63

793.  ΚΑΛΙΑΡΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ  (G/G)  1,60

 

Καλή επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ