Πρώτη νίκη για Περούτζια

Γεια χαρά! Χθές, έγιναν πράγματα και θάματα! Που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Κάποια Στάρτ, δεν είχε κερδίσει ποτέ στο πρωτάθλημα, μαζεύοντας μόλις εννέα βαθμούς. Επικράτησε της Χαούγκεσουντ, η οποία κυνηγούσε την τρίτη θέση-Ευρώπη. Το σημείο της ημέρας ήταν, για αυτό επικεντρώνομαι εκεί…

Πολύ χαλαρά θα κινηθούμε απόψε. Μια δυάδα στο προσκήνιο. Η Περούτζια οφείλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στην Serie B'. Κακό το ξεκίνημα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Ωστόσο πραγματοποιεί σούπερ εμφανίσεις. Πρέπει να δικαιωθεί κάποια στιγμή και πιστεύω πως ήρθε η ώρα! Αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Σπάλ. Ανταποκρίνεται αξιοπρεπώς μέχρι στιγμής στην κατηγορία. Σε αρκετές περιπτώσεις είναι τυχερή! Τιμές διπλασιασμού και πάνω, ο άσος έχει αξία..(2,00).

Στην Σουηδία ξεχωρίζει το Νόρκεπινγκ – Τζουργκάρντεν. Μονόπλευρο θα έλεγα πως είναι το ενδιαφέρον. Αν και οι φιλοξενούμενοι δεν οριστικοποίησαν ακόμη την παραμονή τους. Σε τροχιά τίτλου η Νόρκεπινγκ. Αήττητη από τον περασμένο Απρίλιο. Η Μάλμε είναι η ομάδα που έχει το άγχος, καθώς την καταδιώκει. ΟΒΕΡ 2,5 είναι η πρότασή μας, λόγω προϊστορίας. 5/6 ΟΒΕΡ μετρούν στα μεταξύ τους! Άμυνα για..κλάματα η Τζουργκάρντεν, ειδικά εκτός έδρας. Κατά ριπάς σκοράρουν οι γηπεδούχοι. (1,62)

Αυτά τα ολίγα!!! Αύριο επιστροφή στον κόσμο του Τσάμπιονς Λίγκ..Θα πούμε πολλά περισσότερα!!!!

 

ΔΥΑΔΑ

1904.  ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΣΠΑΛ 2013   (1)  2,00

1894.  ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,62

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ