Προτεραιότητα το “Νησί”

Γεια χαρά! Το Nations League μπορεί να συνεχίζεται και σήμερα, ωστόσο μην ξεχνάμε τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Κάποια παιχνίδια δεν διεξάγονται, καθώς υπάρχουν ελλείψεις διεθνών ποδοσφαιριστών. Δύο δυάδες στο αποψινό πρόγραμμα. Ξεκίνημα με την Β’ κατηγορία. Η ΜΚ Ντονς ταξιδεύει στο κοντινό Κέμπριτζ. Το μομέντουμ ευνοεί τους φιλοξενούμενους. Προέρχονται από 2/2 επιτυχίες. Φέτος ο πήχης έχει ανέβει αρκετά. Στόχος είναι η απευθείας άνοδος και όχι μόνο η συμμετοχή στα πλέι οφ. Ομάδα του 2/3 γκολ (7/7). Πριν λίγες μέρες, υπέστησαν ήττα στο Λούτον (Λίγκ Τρόφι), δίχως να παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Χρειάζεται ισορροπία στα εκτός έδρας. Η Κέμπριτζ δεν αποτελεί φέτος κάποιο ιδιαίτερο φόβητρο. Ο..κατήφορος συνεχίζεται, η μία απώλεια διαδέχεται την άλλη. Ταλανίζεται επίσης από πολλά προβλήματα (τραυματισμών). Όσο το διπλό προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού και πάνω, παίζεται, διαφορετικά πάσο (2,10)…

Η αναμέτρηση Καρλαϊλ – Μόρκαμ έχει γκολ και από τις δύο. Ειδικά στην έδρα της Καρλαϊλ. Τα τελευταία 13 χρόνια επιβεβαιώνεται συνεχώς. Φέτος, πιο πολύ η Μόρκαμ φέρνει, αλλά βάση απόδοσης (1,70), αξίζει και με το παραπάνω. Συμπλήρωσε 4/4 ΟΒΕΡ και γκολ. Ενισχύθηκε φέτος στην επίθεση (Μόρκαμ). Έως τώρα φαίνεται στο..χορτάρι. Σκόραρε εννέα φορές στα τέσσερα τελευταία. Πριν ένα μήνα έπαιξαν στο κύπελλο (3-2). Περιμένουμε, στο ίδιο έργο θεατές (G/G). Στη National League, πιθανό το ΟΒΕΡ 2,5 στο Χάρογκεϊτ – Ντόβερ. Χειρότερη άμυνα της κατηγορίας η Ντόβερ, απέκτησε καινούργιο προπονητή πριν λίγες ώρες, τον γνώριμο Χεσενθάλερ. Ενώ τρέχει σερί 11/11 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Χάρογκείτ πλησιάζει στην κορυφή. Μία ήττα στο πρωτάθλημα (Λέιτον όριεντ). Τέσσερα τρίποντα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Τέλος, όσον αφορά τις εθνικές, η Νορβηγία σωστά δίνεται φαβορί, κόντρα στην Σλοβενία. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Μετά το 5/5 ήρθε η..γκέλα πριν λίγο καιρό. Στις λεπτομέρειες δεν πήρε κάτι από τον αγώνα με την Βουλγαρία. Κυνηγάει την πρώτη θέση στον όμιλο, επομένως η νίκη επιβάλλεται απόψε. Οι Σλοβένοι βρίσκονται σε δυσχερή θέση, μετά και την ήττα από την Κύπρο. Σε νορμάλ τιμές ο άσος (1,65)

 

ΔΥΑΔΑ

1200. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΜΚ ΝΤΟΝΣ  (2)  2,10

1201. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΜΟΡΚΑΜ  (G/G)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

1253. ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ  (1)  1,65

1220. ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ ΤΑΟΥΝ – ΝΤΟΒΕΡ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,63

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ