Προλαβαίνει η Μπέρι

Αρχίζει ένα τετραήμερο, όπου η Αγγλία θα βρίσκεται στο προσκήνιο. ‘Όσον αφορά την Λιγκ 1, η Μπέρι φιλοξενεί την Φλίτγουντ. Οι γηπεδούχοι προλαβαίνουν να σώσουν την..παρτίδα. Αρκεί να γίνει ένα καλό ξεκίνημα. Στις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές, επικράτησαν μία μόλις φορά. Επίσης βρήκαν δίχτυα μόνο στην αναμέτρηση με την Σριούσμπερι (έξι πιο πρόσφατα). Σταθερά παραμένουν στην ζώνη του υποβιβασμού. Ο αποψινός αντίπαλος, μπορεί να αλλάξει λίγο το κλίμα. Η Φλίτγουντ δεν έχει στόχους. Κέρδισε δύσκολα την Όλνταμ που προβληματίζει. Η αμυντική της λειτουργία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Επιπλέον προέκυψαν απουσίες στην μεσαία γραμμή. ή τώρα ή ποτέ για την Μπέρι. Ο άσος είναι καλοδεχούμενος στο 2,65 και θα τιμηθεί!

Στην Λιγκ 2, η πρότασή μου είναι ο άσος της Έξετερ.  Ανύπαρκτη η Μπάρνετ εκτός έδρας. Δέχεται με ευκολία γκολ. Συμπλήρωσε 4/5 ήττες. Δύσκολα θα ξεφύγει από την..ουρά. Χρειάζεται ενίσχυση. Η Έξετερ έχουμε πει ξανά, πως ξεκίνησε με άλλες βλέψεις το πρωτάθλημα. Αλλοπρόσαλλη ομάδα αποδείχθηκε. Τώρα, παλεύει να μείνει σε τροχιά πλέι οφ. Είναι καλύτερη σαν ομάδα. Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει…1,75.

Ολοκληρώνω με δύο ειδικά στοιχήματα. Για την ακρίβεια δύο ΟΒΕΡ 2,5. Χάλ – Φούλαμ και ΤσέστερφιλντΚόλτσεστερ τα παιχνίδια. Η Χαλ δεν σκόραρε στα τρία τελευταία. Ωστόσο εξακολουθεί να φέρνει τα περισσότερα ΟΒΕΡ στην Τσάμπιονσιπ και να διαθέτει την καλύτερη (εντός) επίθεση. Η Φούλαμ σκοράρει κυρίως μακριά από το Λονδίνο. Η Κόλτσεστερ δίνεται σωστά φαβορί. Πολλές οι ελλείψεις στην άμυνα της Τσέστερφιλντ. Βοηθάει επίσης η παράδοση στα μεταξύ τους…

 

ΔΥΑΔΑ

1674.  ΜΠΕΡΙ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ  (1)  2,65

1686.  ΕΞΕΤΕΡ – ΜΠΑΡΝΕΤ  (1)  1,75

 

ΔΥΑΔΑ

1696.  ΧΑΛ – ΦΟΥΛΑΜ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

1684.  ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,72

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ