Προβάδισμα η Στουτγάρδη

Καλημέρα! Κάτι γίνεται με την Αγγλία φέτος. μας δυσκολεύει αρκετά θα έλεγα. Αφού δεν κέρδισε ούτε χθες η Σάντερλαντ, η “κρίση” συνεχίζεται. Απόψε η δυάδα περιέχει έναν άσο και ένα ΟΒΕΡ. Στην Γερμανία, η Στουτγάρδη είναι το φαβορί, απέναντι στην Φράιμπουργκ. Κέρδισε με ανατροπή στο κύπελλο την Καϊζερσλάουτερν. Στο γήπεδό της φέτος τα πηγαίνει περίφημα. Μετρά μία επιτυχία στα πέντε τελευταία. Χωρίς σημαντικά προβλήματα. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, εκτός έδρας, δεν κέρδισαν ακόμη. Χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (13 τέρματα παθητικό και ένα μόλις στο ενεργητικό τους). Πολλές οι απουσίες βασικών στελεχών, κυρίως στα μετόπισθεν. Ο άσος ποντάρεται, αποτελεί την δυνατή μας πρόταση (1,70 στην ελληνική εταιρεία)

Τέλος, μεταφερόμαστε στην Ρωσία. Εκεί, η Κράσνονταρ έχει καλή παράδοση, κόντρα στην ΣΚΑ Χαμπαρόφσκ. Μόνο νίκες και αυτές με πολλά γκολ. Επειδή ο άσος πληρώνει ελάχιστα, θα προτιμήσουμε το ΟΒΕΡ 2,5 (1,70). Συμπλήρωσαν τέσσερις σερί ήττες οι γηπεδούχοι. Στις οποίες μάλιστα, δεν βρήκαν καν τον δρόμο προς τα..δίχτυα. Κάκιστες εμφανίσεις, χωρίς να επηρεάζεται το “κλίμα”. Χρειάζεται άμεσα αντίδραση. Η ΣΚΑ ό,τι κάνει στην έδρα της. 4/5 ΟΒΕΡ, τα τρία με γκολ. Υπάρχει επίσης ο συνδυασμός Άσος+ΟΒΕΡ μαζί. Διαλέγετε και παίρνετε…

Εκτός ΟΠΑΠ, ρίχτε μια ματιά σε δύο αναμετρήσεις της Β’ Εθνικής-Football League. ΟΒΕΡ 2,5 στο Εργοτέλης-Καλλιθέα και το διπλό της Καλαμαριάς στην Βέροια….

 

ΔΥΑΔΑ

1972.  ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ  (1)  1,70

1960.  ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΣΚΑ ΧΑΜΠΑΡΟΦΣΚ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

ΕΚΤΟΣ ΟΠΑΠ

-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,90

-ΒΕΡΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  (2)  2,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ