Προβάδισμα η Μάλαγα

Καλησπέρα και καλό Σ/Κ να έχουμε! Παρασκευή σήμερα 4 του Νοέμβρη, με την Μάλαγα να είναι το σημείο της ημέρας! Παρά την ήττα στην Μαδρίτη (Ατλέτικο), έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Άλλωστε για ένα μήνα είχε το ..πάνω χέρι, σημειώνοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Απέναντι στην Σπόρτινγκ Χιχόν, μετρά μόνο επιτυχίες. Τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι αναζητούν τους πρώτους τρεις βαθμούς εκτός έδρας (0-2-3). Σκοράρουν με το..σταγονόμετρο. Έχουν ξεχάσει τι σημαίνει νίκη! Προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες, Γρανάδα και Σεβίλλη. Συμπλήρωσαν 7 οβερ σε 10 παιχνίδια. Η Μάλαγα, ανανεώνεται, όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της(3-1-1). Ευελπιστώ, πως θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα…Ο άσος στο 1,60, αποτελεί δυνατή επιλογή!

Η δυάδα μας ολοκληρώνεται, με ένα ειδικό στοίχημα. Συγκεκριμένα, στην Β' Γαλλίας, η πρώτη της βαθμολογίας Μπρέστ, αντιμετωπίζει την Τουρ. Θεωρώ πως το G/G, έχει βάση. Πρώτον λόγω παράδοσης, καθώς μόνο το αμφίσκορο, επιβεβαιώνεται στα μεταξύ τους. Δεύτερον, η άμυνα της Τουρ, είναι για τα.. πανηγύρια. Μέχρι στιγμής δέχτηκε 25 τέρματα (χειρότερη στην κατηγορία). Στην σημερινή αναμέτρηση, τυχαίνει να είναι γηπεδούχος. Έχει ήδη 13 γκολ παθητικό. Η Μπρέστ τέλος, δεν κατάφερε να χάσει ακόμη, εκτός Βρετάνης. Αλλά, η προϊστορία, κόντρα στον αποψινό αντίπαλο, είναι αρνητική. Επομένως, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, κρατάμε το γκολ και από εκεί και πέρα, ας "βγάλουν" τα μάτια τους…(1,75). 

Σαν εναλλακτικές επιλογές, ρίχτε μια ματιά στο ΟΒΕΡ της Γαλατά και τον άσο της Βαλβαϊκ…Επικίνδυνη η Μπασάκσεχιρ και με έφεση στο γκολ,..φορμαρισμένη η Βάλβαϊκ….Αύριο θα πούμε πολύ περισσότερα…

 

ΔΥΑΔΑ

1558.  ΜΑΛΑΓΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ  (1)  1,60

1535.  ΤΟΥΡ – ΜΠΡΕΣΤ  (G/G)  1,75

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ